Κορυφαία φροντίδα για εσάς και το μωρό σας

Στο ΜΗΤΕΡΑ, μπορείτε να είστε σίγουρες και σίγουροι, πως θα λάβετε υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου. Ως το μεγαλύτερο και το πλέον οργανωμένο μαιευτήριο της χώρας, διαθέτουμε την κορυφαία επιστημονική ομάδα, που θα σας καθοδηγήσει και θα σταθεί δίπλα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και του τοκετού.

Στο ΜΗΤΕΡΑ θα βρείτε:

Κορυφαία ομάδα από 570 εξειδικευμένων και έμπειρων Μαιευτήρων Γυναικολόγων & Αναισθησιολόγων, εκ των οποίων άνω του 65% (τα 2/3) είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων και εξειδικεύσεων.
Εξειδικευμένες Μαίες και νοσηλευτικό προσωπικό, που θα προσφέρουν φροντίδα υψηλού επιπέδου σε εσάς και το μωρό σας.
Νεογνολόγοι, με τεράστια εμπειρία στη φροντίδα πρόωρων νεογνών.
Η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του ΜΗΤΕΡΑ είναι η καλύτερα οργανωμένη και εξοπλισμένη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, με ποσοστά που την κατατάσσουν στις καλύτερες Μονάδες παγκοσμίως.
Καταξιωμένοι Παιδίατροι και ιατροί όλων των υποειδικοτήτων της παιδιατρικής, έτοιμοι να φροντίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας εμφανιστεί στο μωρό σας. Στο ΜΗΤΕΡΑ, διαθέτουμε τη μεγαλύτερη παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα.

 

Στο ΜΗΤΕΡΑ, έχετε πρόσβαση σε πλήρως οργανωμένα, τμήματα, και κλινικές, που καλύπτουν κάθε ανάγκη που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της κύησης αλλά και την περίοδο μετά τον τοκετό.

Τμήμα Ιατρικής Εμβρύου
Στο Τμήμα Ιατρικής εμβρύου μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλο τον προγεννητικό σας έλεγχο και τα υπερηχογραφήματα της εγκυμοσύνης.
Τμήμα Νευρολογικών Παθήσεων Κύησης
Το Τμήμα Νευρολογικών παθήσεων κύησης προσφέρει αποτελεσματικότερη διαχείριση και παρακολούθηση των ασθενών με νευρολογικά νοσήματα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Ιατρείο Διαβήτη Κύησης
Στο Ιατρείο Διαβήτη Κύησης αντιμετωπίζονται έγκυες που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου εμφάνισης διαβήτη ή σε γυναίκες με προϋπάρχοντα ΣΔ τύπου 1 (νεανικού) ή τύπου 2.
Παρακολούθηση εγκύων με Συγγενή καρδιοπάθεια
Στο ΜΗΤΕΡΑ, παρέχεται πλήρης ιατρική παρακολούθηση εγκύων με συγγενή καρδιοπάθεια για την αντιμετώπιση των ίδιων και του νεογνού τους, από το στάδιο της κύησης, μέχρι τον τοκετό και την αμέσως επόμενη περίοδο.
Yoga για εγκύους
Το ΜΗΤΕΡΑ παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν πρακτικής προγεννητικής yoga κατόπιν ραντεβού, σε μέλλουσες μαμάδες μετά την ολοκλήρωση της 12ης εβδομάδας κύησης.