Πρόβα Τοκετού

Για εμάς η γέννηση του παιδιού σας, δεν είναι μια απλή διαδικασία ιατρικής ρουτίνας. Είναι μια μαγική στιγμή, την οποία αντιμετωπίζουμε με τον απαραίτητο σεβασμό και φροντίδα, παρέχοντας ένα ασφαλές, υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο «πρώτο σπίτι», προσαρμοσμένο στις ανάγκες του μωρού σας.

Το ΜΗΤΕΡΑ, διαθέτει:

  • Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με πρόσφατα αναβαθμισμένες αίθουσες τοκετών, ανακαινισμένες αίθουσες ωδινών και δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα «σαν στο σπίτι».
  • Δωμάτια νοσηλείας που διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και είναι διαμορφωμένα για να προσφέρουν άνετη και ζεστή φιλοξενία σε εσάς και στο νέο μέλος της οικογένειάς σας.
  • Υπηρεσίες δωματίου πέντε αστέρων… γιατί το αξίζετε!

 

Έχουμε δημιουργήσει ένα φιλικό και απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον για εσάς και τους οικείους σας, με όλες τις ανέσεις όπως παιδότοπο για τα παιδιά, internet corners κ.ά.

Δείτε αναλυτικά φωτογραφίες από τους χώρους μας εδώ>

Virtual Tour

Περιηγηθείτε στους χώρους του ΜΗΤΕΡΑ και δείτε τη διαδικασία εισαγωγής μέσα από το Virtual tour με 360 φωτογραφίες εδώ.

Προγραμματίστε την «πρόβα» τοκετού σας!

Η γέννηση ενός παιδιού είναι μια μοναδική στιγμή στη ζωή της γυναίκας και του ζευγαριού. Μια νέα εμπειρία, ξεχωριστή  και πρωτόγνωρη, για την οποία είναι ωραίο να έχετε προετοιμαστεί. Γι’ αυτό, στο ΜΗΤΕΡΑ σας προσφέραμε δωρεάν την υπηρεσία «Πρόβα Τοκετού».

Κλείστε σήμερα ραντεβού και ελάτε να σας ξεναγήσουμε δωρεάν στους αναβαθμισμένους χώρους μας και να σας ενημερώσουμε για τη διαδικασία εισαγωγής σας στο Μαιευτήριο.

Ταυτόχρονα, θα σας δώσουμε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και θα συζητήσουμε τα ζητήματα που σας απασχολούν, ώστε να νιώσετε οικειότητα και ασφάλεια και η παραμονή σας στο ΜΗΤΕΡΑ να είναι ευχάριστη και άνετη, για εσάς και τους οικείους σας. Με το καλό!

Για πληροφορίες και ραντεβού καλέστε από

Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 
στο τηλέφωνο 210 686 9000

Η υπηρεσία Πρόβα Τοκετού, παρέχεται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο εισαγωγής σας καθώς και τα απαραίτητα που θα πρέπει να φέρετε μαζί σας.

 

Το πρώτο και πιο ασφαλές «σπίτι» για το παιδί σας