Πληροφορίες για επισκέπτες

Πρωταρχικό μας μέλημα στο ΜΗΤΕΡΑ είναι εξυπηρέτηση, η ηρεμία και η γρήγορη αποθεραπεία των νοσηλευομένων.  Τα  αγαπημένα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο στη θεραπευτική διαδικασία και τη γρήγορη ανάρρωση γι’ αυτό και ενθαρρύνουμε την οικογένεια και τους φίλους να έρχονται για επίσκεψη.

Το Επισκεπτήριο επιτρέπεται από 11:00 έως 13:00 και από 17:00 έως 20:00. Το επισκεπτήριο θα πρέπει να περιορίζεται στους άμεσους συγγενείς, η παραμονή των οποίων θα πρέπει να είναι σύντομη.

Για την προστασία των νoσηλευόμενων παιδιών, τα παιδιά κάτω των 14 ετών που έρχονται ως επισκέπτες στο ΜΗΤΕΡΑ, απαγορεύεται να εισέρχονται στους ορόφους και τους θαλάµους νοσηλείας. Γι’ αυτό παρακαλούµε όπως oδηγoύvται στο ειδικά διαμορφωμένο παιδικό σαλόνι, όπου μπορούν να απασχοληθούν ευχάριστα κατά την παραµονή τους.

Ωρες λειτουργίας παιδικού σαλονιού (Β’ Επίπεδο):
Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 14:00
με φύλαξη από έμπειρο προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ

(τις απογευματινές ώρες, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, ο παιδότοπος παραμένει ανοιχτός για τα παιδιά, με την επίβλεψη των συνοδών τους)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας ΜΗΤΕΡΑ: 210 686 9000

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει: ΙΑΤΡΟΥΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ για απασχόληση στα Κεντρικά Εργαστήρια.
Μάθετε περισσότερα..