Μητρικός θηλασμός…
ένα πολύτιμο δώρο ζωής!

Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της ζωής, έχετε δίπλα σας μια κορυφαία ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων επιστημόνων, μαιών, νοσηλευτών, διοικητικού προσωπικού, που στηρίζουν και φροντίζουν κάθε μητέρα και κάθε μωρό από τη συμβουλευτική και τον προγεννητικό έλεγχο μέχρι την περίοδο μετά τον τοκετό, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για εσάς.

Το ΜΗΤΕΡΑ, στέκεται δίπλα σας στο μητρικό θηλασμό και σας προσφέρει προγεννητικά μαθήματα μητρικού θηλασμού και φροντίδας νεογνού ώστε να είστε προετοιμασμένοι για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό αλλά και για την επιστροφή στο σπίτι με το μωρό σας.

Κατά την παραμονή σας στη Μαιευτική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, θα έχετε τη δυνατότητα με την υπηρεσία συνδιαμονής με το νεογνό σας (Rooming-In), να επιτύχετε τη καλύτερη αρχή στο νέο κοινό ξεκίνημα της ζωής του, πάντα με την πρακτική, επιστημονική και συναισθηματική υποστήριξη του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού μας.

Όλο το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής, αλλά και ειδικότερα η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού του ΜΗΤΕΡΑ, καθημερινά βρίσκεται δίπλα σας με σεβασμό, αγάπη και χαμόγελο, φροντίζοντας εσάς και το μωρό σας… σαν μητέρα. Σας εκπαιδεύει στις τεχνικές του θηλασμού και σας προσφέρει βοήθεια σε κάθε δυσκολία που τυχόν θα αντιμετωπίσετε.

Με δεδομένο ότι το μητρικό γάλα, αποτελεί αναντικατάστατη πρώτη τροφή για το βρέφος, με τη δική μας βοήθεια και τη δική σας προσπάθεια, μπορούμε να επιτύχουμε τον αποκλειστικό μητρικό θηλασμό. Σε περίπτωση, ωστόσο, που για οποιονδήποτε λόγο αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα είμαστε πάλι κοντά σας για να σας διδάξουμε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τη σίτιση του νεογνού σας.

Ακόμα και μετά την έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ, μέσω της ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας (210 6869000 και 210 6869164), μπορείτε να λαμβάνετε άμεσα από το εξειδικευμένο μας προσωπικό απαντήσεις σε θέματα μητρικού θηλασμού που σας  απασχολούν, ενώ λειτουργεί και Εξωτερικό ιατρείο Μητρικού Θηλασμού για πληροφορίες και υποστήριξη.

Video: Θέσεις και στάσεις θηλασμού