Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ

Η γέννηση του παιδιού σας είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή σας! Την μοιραζόμαστε μαζί σας με πολλή αγάπη, καταθέτοντας απ’ την πλευρά μας με 40 χρόνια γνώσης και εμπειρίας, κάθε λεπτό της παραμονής σας στη Μαιευτική μας Κλινική.

Από το 1979, στο ΜΗΤΕΡΑ διακρινόμαστε για την αφοσίωση, τη στοργή και την εξαιρετική φροντίδα που παρέχουμε στη γυναίκα και το παιδί. Χάρις στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, το απόλυτα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να ζήσετε γεμάτη αισιοδοξία και χαρά, τη μοναδική εμπειρία της γέννας.  Για όλους εμάς στην Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ η φροντίδα της εγκύου και η παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, αποτελούν τον πρωτεύοντα στόχο.

Η  Μαιευτική / Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ  διαθέτει την υποδομή τόσο σε κτιριακό και ιατρικό εξοπλισμό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε ανάγκη. Η σημερινή γυναίκα έχει στη διάθεσή της όλη τη γκάμα των επιστημονικών επιτευγμάτων και των υπηρεσιών που θα της επιτρέψουν να συλλάβει, να κυοφορήσει και να γεννήσει ένα υγιές παιδί.

Στο ΜΗΤΕΡΑ έμπειροι και εξειδικευμένοι μαιευτήρες γυναικολόγοι, μαίες, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, φροντίζουν τη μητέρα και το νεογνό από την πρώτη τους στιγμή.  Με αναβαθμισμένες αίθουσες τοκετών, ανακαινισμένες αίθουσες ωδινών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αλλά και τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών, το ιατρονοσηλευτικό επιτελείο του ΜΗΤΕΡΑ παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να φροντίσει εσάς και το μωρό σας.