Όροφος VIP

Το ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει Exclusive Floor με 3 υπερπολυτελείς σουίτες και 2 μονόκλινα δωμάτια, σχεδιασμένα σε χρωματισμούς του λευκού και του γκρι, ειδικά μελετημένο για να αποφορτίζει ψυχολογικά τον ασθενή και τους οικείους τους. Με την ίδια λογική, τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στα δωμάτια και τα μπάνια είναι κυρίως corian και ξύλο. Επιπλέον, στο Exclusive Floor χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός με τους πλέον εξελιγμένους αυτοματισμούς για τη διευκόλυνση των ασθενών και των συνοδών τους.

Η ιατρική φροντίδα, πέρα από επιστημονική γνώση και εμπειρία, είναι πάνω απ’ όλα μια ανθρώπινη  σχέση. Το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του ΜΗΤΕΡΑ είναι συνεχώς στη διάθεσή σας για όλα τα μεγάλα ή και τα δευτερεύοντα ζητήματα που μπορεί να  σας απασχολήσουν.

Υπηρεσίες μέσα στο δωμάτιο
Η καλή φιλοξενία φαίνεται από την αρχή!  Έμπιστο και εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει να βοηθήσει τον  φιλοξενούμενο στο άνοιγμα των αποσκευών του και στην τακτοποίηση των προσωπικών του ειδών κατά την είσοδό του στο δωμάτιο. Επίσης, μπορεί να προσφέρει βοήθεια στην τακτοποίηση των αποσκευών του κατά την έξοδό του από αυτό.

Διαδικασία Εισαγωγής – Εξιτηρίου
Για τους ανθρώπους που επιλέγουν το Exclusive Floor, το ΜΗΤΕΡΑ έχει οργανώσει μια ευέλικτη διαδικασία εισαγωγής κι εξιτηρίου, που εξοικονομεί χρόνο και εξασφαλίζει διακριτικότητα.

Προεδρική Σουίτα 700
Με συνολικό εμβαδόν 90 τμ και θέα στο Ψυχικό, η Προεδρική Σουίτα 700 έχει δύο εισόδους (η μία πιο απομονωμένη) με πρόσβαση στον ανελκυστήρα.  Διαθέτει μικρό καθιστικό, σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, κουζίνα και δύο μπάνια. Το ένα μπάνιο βρίσκεται μέσα στην κρεβατοκάμαρα του ασθενή ενώ το δεύτερο βρίσκεται δίπλα στο σαλόνι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.  Διαθέτει τρεις τηλεοράσεις με DVD και σύνδεση στα κανάλια της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova. Έχει εγκατεστημένα ηλεκτρονικό υπολογιστή iMac με πρόσβαση σε ασύρματο Internet (WiFi), πολυμηχάνημα (εκτυπωτή, φαξ, scanner) και τηλέφωνα. Όλες οι λειτουργίες που αφορούν τον κλιματισμό, τις κουρτίνες και την τηλεόραση είναι πλήρως αυτοματοποιημένες.

Σουίτες 730, 740 & 750
Οι σουίτες διαθέτουν κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, γραφείο και δύο μπάνια  Με εμβαδόν 37 τμ η κάθε μία και θέα στο Ολυμπιακό Στάδιο, δίνουν τη δυνατότητα να χωριστεί η κρεβατοκάμαρα από το σαλόνι με συρόμενη πόρτα ώστε να δημιουργηθούν δύο μονόκλινα δωμάτια με απόλυτη ιδιωτικότητα. Διαθέτουν ανακλινόμενο κρεβάτι, δύο τηλεοράσεις LCD με σύνδεση στα κανάλια της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova, DVD player και υπολογιστή. Όλες οι λειτουργίες που αφορούν τον κλιματισμό, τις κουρτίνες και την τηλεόραση είναι πλήρως αυτοματοποιημένες, ενώ οι σουίτες διαθέτουν και εντοιχισμένο ψυγείο.

Μονόκλινα 760 & 761
Τα δύο αυτά μονόκλινα, διαθέτουν κρεβατοκάμαρα, καθιστικό,γραφείο με καρέκλα καθώς και ένα μπάνιο.  Είναι εξοπλισμένα με πολυθρόνα-κρεβάτι, τηλεόραση LCD με σύνδεση στα κανάλια της συνδρομητικής τηλεόρασης Nova, DVD player και υπολογιστή. Επιπλέον διαθέτουν εντοιχισμένο ψυγείο. Όλες οι λειτουργίες που αφορούν τον κλιματισμό, τις κουρτίνες και την τηλεόραση είναι πλήρως αυτοματοποιημένες.