Παιδιατρικός όροφος

Στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ γνωρίζουμε ότι μια Κλινική που απευθύνεται σε παιδιά, πρέπει να «μιλάει στην καρδιά τους», να μην τα φοβίζει και να μην τους δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε μια Κλινική, της οποίας οι χώροι είναι ευχάριστοι, με ζωηρά και ζεστά χρώματα, με ζωγραφιές στους τοίχους, με μαλακά υφάσματα, με πολλά παιχνίδια και με αναφορές στους πιο αγαπημένους παιδικούς ήρωες.   Εδώ, το περιβάλλον λειτουργεί θεραπευτικά και προς την ψυχή του παιδιού, τονώνοντας την ψυχολογία του αλλά και τη διάθεσή του. Γιατί η θετική ψυχολογία είναι πολύ σημαντική στη βελτίωση της υγείας, ιδιαιτέρως των παιδιών.

Στο κεντρικό σαλόνι της Παιδιατρικής Κλινικής, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος με κουκλοθέατρο, αυτοκινητόδρομους, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες κατασκευές για την απασχόληση των μικρών ασθενών.

Δωμάτια Νοσηλείας
Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει 121 δωμάτια, µε ανέσεις για τη διαμονή του γονέα ή κηδεμόνα, δίπλα στο παιδί. Τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση και υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης.