Γενικές Πληροφορίες

Επισκεπτήριο

Πρωταρχικό μας μέλημα στο ΜΗΤΕΡΑ είναι εξυπηρέτηση, η ηρεμία και η γρήγορη αποθεραπεία των νοσηλευομένων.  Τα  αγαπημένα πρόσωπα παίζουν σημαντικό ρόλο στη θεραπευτική διαδικασία και τη γρήγορη ανάρρωση γι’ αυτό και ενθαρρύνουμε την οικογένεια και τους φίλους να έρχονται για επίσκεψη.

Διαβάστε περισσότερα για τα μέτρα προφύλαξης καθώς και για το επισκεπτήριο εδώ

Υπηρεσίες internet & fax

Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε ασύρματο Internet Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ΜΗΤΕΡΑ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή fax, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Προϊσταμένη του ορόφου σας.

Φορτιστές κινητών τηλεφώνων

Για τη φόρτιση του κινητού σας ή άλλης ψηφιακής συσκευής, θα βρείτε ειδικούς επιδαπέδιους ταχυφορτιστές, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στο χώρο.

Τράπεζα

Θα βρείτε υποκατάστημα της Τράπεζας Eurobank και μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών ΑΤΜs στο ισόγειο. Τα ΑΤΜs είναι συνδεδεμένα με το Σύστημα Διατραπεζικών Συναλλαγών ΔΙΑΣ και έτσι υπάρχει η δυνατότητα αναλήψεων και καταθέσεων μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Φωτογράφος

Στη Μαιευτική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ υπάρχει εσωτερική υπηρεσία φωτογράφησης των βρεφών είτε μαζί με τους γονείς τους ή και μόνα τους στο κουνάκι τους, ώστε να μπορέσουν τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια να δημιουργήσουν ένα φωτογραφικό λεύκωμα των πρώτων στιγμών του παιδιού τους.  Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά για πληροφορίες στο 210 6869000, ή να απευθυνθούν στη Γραμματεία του ορόφου όπου νοσηλεύονται.

Καταστήματα

  • Τράπεζα & ΑΤΜ (1ος Όροφος – Ισόγειο)
    Υποκατάστημα τράπεζας λειτουργεί στο ισόγειο του Μαιευτηρίου. Το Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) είναι συνδεδεμένο με το Σύστημα Διατραπεζικών Συναλλαγών ΔΙΑΣ και έτσι υπάρχει η δυνατότητα αναλήψεων και καταθέσεων μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • Καφεστιατόριο – Μπαρ (1ος Όροφος – Ισόγειο)
    Λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Στο εστιατόριο, σερβίρονται όλα τα γεύματα, με μεγάλη ποικιλία στο μενού, καθώς και όλων των ειδών τα ροφήματα.
  • Κατάστημα Βρεφικής & Γυναικείας Ένδυσης (1ος Όροφος – Ισόγειο)
    Κατάστημα με βρεφικά είδη για την περιποίηση και ένδυση των νεογέννητων, της εγκύου και της λεχωίδας.

Στάθμευση

Στο MHTΕΡΑ λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα σε 24ωρη βάση, φυλασσόμενος, υπόγειος χώρος στάθμευσης.  Ο χώρος έχει άμεση πρόσβαση στους εσωτερικούς ανελκυστήρες του Νοσοκομείου, ώστε ο επισκέπτης με την παράδοση του οχήματός του, να έχει τη δυνατότητα να βρεθεί άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο εντός του Νοσοκομείου επιθυμεί.  Για τις χρεώσεις, παρακαλούμε απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο του Χώρου Στάθμευσης στο τηλέφωνο 210 686 9179.

Διαμονή φροντιστών & οικείων

Σε περίπτωση που χρειαστείτε ξενοδοχειακές υπηρεσίες, σας ενημερώνουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει προνομιακές τιμές σε ξενοδοχεία κοντά στο Νοσοκομείο. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Τμήμα Υποδοχής & Εξυπηρέτησης Ασθενών.

Παρεκκλήσι

Στον προαύλιο χώρο του ΜΗΤΕΡΑ, απέναντι από το φυλάκιο της Υπηρεσίας Ασφαλείας, βρίσκεται ο Ιερός Ναός «Παναγία Θεογεννήτωρ», όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την πίστη του και να προσευχηθεί. Όπως και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας, ο απόλυτος σεβασμός είναι επιβεβλημένος. Στον Ιερό Ναό του ΜΗΤΕΡΑ υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής όλων των μυστηρίων, κατόπιν σχετικής άδειας από τη Μητρόπολη Αττικής.

Πρόσβαση στο ΜΗΤΕΡΑ

Το ΜΗΤΕΡΑ βρίσκεται επί της οδού Ερυθρού Σταυρού στο Μαρούσι και είναι προσβάσιμο με ταξί, αυτοκίνητο ή λεωφορείο. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον Ηλεκτρικό Σταθμό Αμαρουσίου και υπάρχουν στάσεις αρκετών γραμμών αστικών λεωφορείων ακριβώς έξω από τις εγκαταστάσεις μας.

Τα λεωφορεία που κάνουν στάση στη Λεωφόρο Κηφισίας είναι:
A7_Kάνιγγος – Κηφισιά
550_Π. Φάληρο – Κηφισιά
Ε14_Σύνταγμα – Υπουργείο Παιδείας – Ο.Α.Κ.Α. (express)
010_Τοπική Συγκοινωνία ΗΣΑΠ Μαρούσι – Ν. Φιλοθέη

Δείτε τον χάρτη εδώ.


Με βάση τις διατάξεις, απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του ΜΗΤΕΡΑ.