Ιατρείο Πρόληψης Σακχαρώδη Διαβήτη & Διαβήτη Κύησης

Στο ιατρείο θα παρέχεται εξειδικευμένη φροντίδα και πρόληψη σε έγκυες που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου εμφάνισης διαβήτη, που έχουν διαγνωσθεί με διαβήτη, με ιστορικό διαβήτη προηγούμενης κύησης

Το Τμήμα

Στο ιατρείο θα παρέχεται εξειδικευμένη φροντίδα και πρόληψη σε:

  • έγκυες που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου εμφάνισης διαβήτη (π.χ. σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, μεταβολικό σύνδρομο και προγραμματίζουν γονιμοποίηση με μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής κ.λπ.)
  • ενήλικες που έχουν παράγοντες κινδύνου εμφάνισης διαβήτη
  • έγκυες γυναίκες που έχουν διαγνωσθεί με διαβήτη
  • έγκυες με ιστορικό διαβήτη προηγούμενης κύησης
  • ενηλίκους ασθενείς με διαβήτη

Η πρώτη επίσκεψη για τις εγκύους είναι δωρεάν. Στην επίσκεψη αυτή θα γίνεται ενδοκρινολογική εξέταση, προγραμματισμός εργαστηριακών εξετάσεων και θα δίδονται διατροφικές οδηγίες.

Εξετάσεις

Στο ιατρείο Πρόληψης ΣΔ και Διαβήτη Κύησης, προσέρχονται ασθενείς για γενικό έλεγχο π.χ. λόγω οικογενειακού ιστορικού ή παραγόντων κινδύνου * και εκτιμάται η γενική τους κατάσταση, καθώς και κατά πόσο χρήζουν ιατρικής παρέμβασης. Παράλληλα, ασθενείς που έχουν ήδη γνωστό πρόβλημα με το μεταβολισμό της γλυκόζης τους ή παχυσαρκία ή μεταβολικό σύνδρομο, προσκομίζουν όλα τα στοιχεία από το προηγούμενο ιστορικό τους και οργανώνεται πλάνο παρακολούθησης και αγωγής με την καθοδήγηση του Ενδοκρινολόγου.

Ο έλεγχος όλων των ασθενών περιλαμβάνει εξατομικευμένη προσέγγιση με ιστορικό και κλινική εξέταση. Ακολουθεί προγραμματισμός για ενδοκρινολογικές εργαστηριακές εξετάσεις και δοκιμασίες που κρίνονται αναγκαίες. Οι απεικονιστικές εξετάσεις, όπως είναι ο υπέρηχος, προγραμματίζεται σε ειδικές περιπτώσεις εάν είναι απαραίτητες λόγω των κλινικο-εργαστηριακών ευρημάτων. Κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός και το πρόβλημά του έχει ιδιαίτερη σημασία για την οργανωμένη και εξειδικευμένη ομάδα του ιατρείου μας. Η ιατρική προσέγγιση είναι απόλυτα τεκμηριωμένη και ειδική για κάθε περίπτωση και συμπληρώνεται με διατροφικές οδηγίες, εξατομικευμένες στις ιδιαιτερότητες κάθε ασθενούς που μας εμπιστεύεται. Στην περίπτωση εγκύων υπάρχει σταθερή ενημέρωση και επικοινωνία με τον γυναικολόγο που έχει επιλέξει η ασθενής, ώστε να αντιμετωπίζεται κάθε πρόβλημα σφαιρικά.

Για εμάς η επιτυχής λειτουργία του ιατρείου είναι η ασφάλεια των ασθενών μας μέσω της δυνατότητας άμεσης και σταθερής ιατρικής επικοινωνίας και παρακολούθησης.

Εξοπλισμός

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, τόσο σε επίπεδο αιματολογικών εξετάσεων με σκοπό την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων, όσο και σε πιο εξειδικευμένα διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα, αποκλειστικά για το Σακχαρώδη Διαβήτη.

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει: ΙΑΤΡΟΥΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ για απασχόληση στα Κεντρικά Εργαστήρια.
Μάθετε περισσότερα..