Νευροχειρουργική Παίδων

Το Παιδο-Νευροχειρουργικό Τμήμα αντιμετωπίζει παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος, δηλαδή του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού.

To Τμήμα

Σε αυτές περιλαμβάνονται συγγενείς ανωμαλίες διαπλάσεως (π.χ. δισχιδής ράχη, υδροκέφαλος), οι οποίες συχνά διαγιγνώσκονται τους πρώτους μήνες της ζωής, όγκοι εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού, τραυματισμοί και γενικότερα ένα φάσμα άλλων παθήσεων που μπορούν να προσβάλουν το νευρικό σύστημα και χρειάζονται χειρουργική θεραπεία.

Το Τμήμα επιτελεί όλο το φάσμα των παιδο-νευροχειρουργικών επεμβάσεων και εξειδικεύεται σε νευροενδοσκοπήσεις, χειρουργική αντιμετώπιση της σπαστικότητας, χειρουργική όγκων του εγκεφάλου με χρήση νευροπλοηγήσεως, χειρουργική αντιμετώπιση της επιληψίας με χρήση διεγχειρητικού ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος και χειρουργική αποκατάσταση κρανιοσυνοστεώσεων, έχει δε την υποστήριξη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Θεραπευτηρίου. Το Τμήμα προσφέρει νευροχειρουργική κάλυψη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς επί 24ώρου βάσεως.

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει: ΙΑΤΡΟΥΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ για απασχόληση στα Κεντρικά Εργαστήρια.
Μάθετε περισσότερα..