Νευροχειρουργική Παίδων

Το Παιδο-Νευροχειρουργικό Τμήμα αντιμετωπίζει παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος, δηλαδή του εγκεφάλου και του νωτιαίου μυελού.

To Τμήμα

Σε αυτές περιλαμβάνονται συγγενείς ανωμαλίες διαπλάσεως (π.χ. δισχιδής ράχη, υδροκέφαλος), οι οποίες συχνά διαγιγνώσκονται τους πρώτους μήνες της ζωής, όγκοι εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού, τραυματισμοί και γενικότερα ένα φάσμα άλλων παθήσεων που μπορούν να προσβάλουν το νευρικό σύστημα και χρειάζονται χειρουργική θεραπεία.

Το Τμήμα χρησιμοποιεί τα τελειότερα τεχνολογικά χειρουργικά μέσα και πραγματοποιεί νευροχειρουργικές επεμβάσεις σε παιδιά από τη νεογνική έως και την εφηβική ηλικία. Το Τμήμα επιτελεί όλο το φάσμα των παιδο-νευροχειρουργικών επεμβάσεων και εξειδικεύεται σε νευροενδοσκοπήσεις, χειρουργική αντιμετώπιση της σπαστικότητας, χειρουργική όγκων του εγκεφάλου με χρήση νευροπλοηγήσεως, χειρουργική αντιμετώπιση της επιληψίας με χρήση διεγχειρητικού ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος, έχει δε την υποστήριξη της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου. Το Τμήμα προσφέρει νευροχειρουργική κάλυψη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς επί 24ώρου βάσεως.

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Το ΜΗΤΕΡΑ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει Ιατρό Παθολόγο που θα προσφέρει Ιατρικές Υπηρεσίες στον Παθολογικό Τομέα της Γενικής Κλινικής (για Εφημερίες).
Μάθετε περισσότερα..