Κάντε την εισαγωγή σας στο ΜΗΤΕΡΑ… ηλεκτρονικά!

Με γνώμονα πάντα τη δική σας ποιοτική και άμεση εξυπηρέτηση, προχωρήσαμε στη δημιουργία της πρωτοποριακής υπηρεσίας για την ηλεκτρονική σας εισαγωγή στο ΜΗΤΕΡΑ, που γίνεται εύκολα, γρήγορα και σε ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον.

Ελαχιστοποιήστε το χρόνο αναμονής σας στο ΜΗΤΕΡΑ και πραγματοποιήστε την εισαγωγή σας ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και από οποιαδήποτε συσκευή εσείς επιθυμείτε.

Η ηλεκτρονική προεγγραφή σας είναι μια αποτελεσματική διαδικασία που προσφέρει πολλά οφέλη:

  • Υποβάλετε την εισαγωγή σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας εσείς επιθυμείτε.
  • Ελαχιστοποιείτε το χρόνο αναμονής σας κατά την επίσκεψη σας στο ΜΗΤΕΡΑ.
  • Διαχειρίζεστε ηλεκτρονικά τις εισαγωγές στο ΜΗΤΕΡΑ για οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σας.
  • Διασφάλιζετε την ποιότητα των στοιχείων σας καθώς αποφεύγονται πιθανά λάθη κατά την εισαγωγή των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Γρηγορότερος χρόνος επεξεργασίας καθώς τα δεδομένα σας μεταφορτώνονται απευθείας στο σύστημα διαχείρισης του ΜΗΤΕΡΑ.
  • Εξοικονομείτε χρόνο για μελλοντικές εισαγωγές στο ΜΗΤΕΡΑ.
Ελαχιστοποιήστε το χρόνο αναμονής σας στο ΜΗΤΕΡΑ και πραγματοποιήστε την εισαγωγή σας ηλεκτρονικά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και από οποιαδήποτε συσκευή εσείς επιθυμείτε.

Η διαδικασία προεγγραφής είναι απλή και φιλική για κάθε χρήστη.

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1/  Πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία διενέργειας του προεγχειρητικού σας ελέγχου στο ΜΗΤΕΡΑ, μπείτε στη σελίδα της φόρμας προεγγραφής:  

2/ Συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα πεδία, στην ειδική φόρμα προεγγραφής, που αφορούν τα προσωπικά σας στοιχεία αλλά και τα προσωπικά στοιχεία του συνοδού σας.

3/ Την ημέρα του προεγχειρητικού σας ελέγχου, εισέλθετε στο Τμήμα Προεγχειρητικού Ελέγχου του ΜΗΤΕΡΑ. Παρακαλούμε ενημερώστε τη γραμματεία του τμήματος ότι έχετε κάνει την προεγγραφή σας ηλεκτρονικά ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία των διαγνωστικών και απεικονιστικών σας εξετάσεων.

Σε περίπτωση που ο προεγχειρητικός έλεγχος αφορά παιδιά ηλικίας έως 16 ετών, παρακαλούμε όπως προσέλθετε στα Εξωτερικά Ιατρεία της παιδιατρικής στο «0» επίπεδο.

4/ Την ημερά της εισαγωγής σας στο ΜΗΤΕΡΑ, προσέλθετε στο Γραφείο κίνησης στο «0» επίπεδο, για να:

  • υπογράψετε την εισαγωγή σας
  • λάβετε το «βραχιόλι ταυτοποίησης», το οποίο αποτελεί την «ταυτότητά» σας για όλες τις πράξεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας
  • δηλώσετε τη θέση νοσηλείας που επιθυμείτε

Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη συμπλήρωση της φόρμας προεγγραφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση info@mitera.gr ή τηλεφωνικά στο 210 686 9130 και  210 686 9142.