Δωμάτια Νοσηλείας

Όλα τα δωμάτιά μας διαθέτουν σύγχρονο ξενοδοχειακό εξοπλισμό και είναι διαμορφωμένα για να προσφέρουν μια  άνετη και ζεστή φιλοξενία. Στα κομοδίνα υπάρχει τηλεφωνική συσκευή με δυνατότητα κλήσης αριθμών εντός και εκτός του ΜΗΤΕΡΑ, ενώ μέσω τηλεφωνικού κέντρου μπορείτε να έχετε όλες τις πληροφορίες για τα τηλέφωνα του Νοσοκομείου.

Για τη ψυχαγωγία σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας, το ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει στα δωμάτια τηλεοράσεις LCD, με δυνατότητα λήψης όλων των καναλιών. Επίσης προσφέρεται (χωρίς χρέωση) υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης NOVΑ.

Η Διοίκηση  του ΜΗΤΕΡΑ στοχεύει στο να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους νοσηλευόμενους, τους επισκέπτες και το προσωπικό. Όλο το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων και πραγματοποιεί τακτικές ασκήσεις ασφαλείας.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπάνιο και τηλεόραση.

Με γνώμονα  μια άνετη διαμονή στο ΜΗΤΕΡΑ, η Προϊσταμένη και το νοσηλευτικό προσωπικό κάθε ορόφου, βρίσκονται στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας τους χρειαστείτε. Η Προϊσταμένη του ορόφου θα σας υποδεχθεί και θα σας προσφέρει τα απαραίτητα για τις ανάγκες της νοσηλείας σας.  Εάν επιθυμείτε την παρουσία αποκλειστικής νοσοκόμας, μπορείτε να το ζητήσετε από την Προϊσταμένη του ορόφου, όπου νοσηλεύεστε.