Γαστρεντερολογική Κλινική

Στόχος μας είναι ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των γαστρεντερολογικών προβλημάτων των ασθενών.

Η Κλινική

Η Γαστρεντερολογική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ βρίσκεται σε ετοιμότητα καθημερινά  24 ώρες το 24ωρo, προκειμένου να υποδεχτεί και να αντιμετωπίσει επείγοντα και τακτικά γαστρεντερολογικά περιστατικά. Αντικείμενο της Γαστρεντερολογικής Κλινικής είναι αφενός η διενέργεια διαγνωστικών και επεμβατικών ενδοσκοπικών πράξεων αφετέρου η νοσηλεία ασθενών με οξέα ή χρόνια γαστρεντερολογικά προβλήματα υγείας.  Οι ασθενείς νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μας με την φροντίδα του άριστα εκπαιδευμένου νοσηλευτικού μας προσωπικού.

Καθημερινά λειτουργούν τακτικά εξωτερικά ιατρεία για όλα τα γαστρεντερολογικά περιστατικά και ειδικό ιατρείο φλεγμονωδών νόσων του εντέρου για την εξειδικευμένη αντιμετώπιση και φροντίδα ασθενών με ελκώδη κολίτιδα και νόσο του Crohn.

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Το ΜΗΤΕΡΑ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει Ιατρό Παθολόγο που θα προσφέρει Ιατρικές Υπηρεσίες στον Παθολογικό Τομέα της Γενικής Κλινικής (για Εφημερίες).
Μάθετε περισσότερα..