Αναισθησιολογία Παίδων

Οι Παιδο-αναισθησιολόγοι μας έχουν εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στη χορήγηση αναισθησίας σε νεογνό, σε βρέφος, παιδί και έφηβο.

To Τμήμα

Οι Παιδο-αναισθησιολόγοι του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ έχουν ιδιαίτερη γνώση, εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία όσον αφορά τη χορήγηση αναισθησίας σε πρόωρο ή τελειόμηνο νεογνό, σε βρέφος, παιδί και έφηβο καθότι η Παιδο-αναισθησιολογία αποτελεί διεθνώς έναν ειδικό κλάδο της Αναισθησιολογίας.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές για την αντιμετώπιση και διαχείριση των μικρών ασθενών, όλων των ηλικιών, με προβλήματα υγείας, οι Παιδο-αναισθησιολόγοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και επεμβάσεων ρουτίνας, όσο και σε πολύ εξειδικευμένες επεμβάσεις καρδιοχειρουργικής και νευροχειρουργικής.

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει: ΙΑΤΡΟΥΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ για απασχόληση στα Κεντρικά Εργαστήρια.
Μάθετε περισσότερα..