Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Συνεχίζει να στηρίζει τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Για τη συνεχή στήριξή του στα μέλη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία βραβεύθηκε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ στη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης της Παραολυμπιακής Ομάδας Ρίο 2016.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης όπου βραβεύθηκαν οι χορηγοί αλλά και αθλητές της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, το ΥΓΕΙΑ ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει ενεργά τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και για τα επόμενα 4 χρόνια, καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους για Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σχολιάζοντας την ανανέωση της χορηγίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να συνεχίζουμε να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στο όνειρο αυτών των αθλητών, οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα μας, τι σημαίνει υγεία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι αυτοί οι αθλητές αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα για το τι σημαίνει Θέληση, Δύναμη και Προσπάθεια, δίνοντας έτσι το μεγαλύτερο μάθημα ζωής στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε: ότι η δύναμη της ανθρώπινης ψυχής ξεπερνάει όλα τα εμπόδια. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, άλλωστε, στη μακρόχρονη πορεία του, υπηρετεί το υπέρτατο αγαθό της υγείας, πάντα με σεβασμό, ευαισθησία και αγάπη για τον συνάνθρωπο».