Γ’ Παθολογική Κλινική

Δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της Παθολογίας προσφέροντας φροντίδα υψηλού επιπέδου.

Η Κλινική

Η Γ΄ Παθολογική Κλινική της Γενικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ, είναι μια άρτια οργανωμένη κλινική, που δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα της Παθολογίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε ασθενείς, τόσο στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας περίθαλψης.

Παράλληλα, μετά από 20 και πλέον χρόνια συνεχούς παρουσίας του Διευθυντή της κ.  Σάββα Ι. Μακρή, στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ, έχοντας την ευθύνη της παρακολούθησης και αντιμετώπισης  χιλιάδων γυναικών, έχει μια εξαιρετικά σημαντική εμπειρία και γνώση επί των παθολογικών καταστάσεων και επιπλοκών της κύησης και λοχείας.

Eφημερεύει καθημερινά τις πρωϊνές  ώρες, και συμμετέχει στο πρόγραμμα Εφημεριών του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου.

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Το ΜΗΤΕΡΑ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει Ιατρό Παθολόγο που θα προσφέρει Ιατρικές Υπηρεσίες στον Παθολογικό Τομέα της Γενικής Κλινικής (για Εφημερίες).
Μάθετε περισσότερα..