∆ερµατολογία Παίδων

Οι δερματολόγοι έχοντας μεγάλη εμπειρία στη Δερματολογία Παίδων & Νεογνών, αντιμετωπίζουν όλο το φάσμα των επίκτητων και συγγενών δερματολογικών παθήσεων.

Το Τμήμα

Ιδιαίτερη φροντίδα δίνεται σε παθήσεις που χρήζουν επεμβατικής δερματολογικής αντιμετώπισης, ώστε να εξασφαλίζεται όσο το δυνατόν ανώδυνη θεραπεία για τους μικρούς ασθενείς, χωρίς γενική αναισθησία.

Πρόκειται για συχνές παθήσεις, όπως μυρμηγκιές, μολυσματική τέρμινθος, πυογόνα κοκκιώματα, τα οποία αντιμετωπίζονται άμεσα και ανώδυνα σε επίπεδο εξωτερικού ιατρείου.

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Παιδο-δερματολογικού Τμήματος λειτουργεί Ιατρείο Ατοπικής Δερματίτιδας, ενώ στις υπηρεσίες που παρέχονται συμπεριλαμβάνεται η εκπαίδευση των νέων γονέων στη φροντίδα του νεογνικού-βρεφικού δέρματος, η παρακολούθηση των σπίλων («ελιών»), καθώς επίσης και η διάγνωση & θεραπεία αιμαγγειωμάτων και τριχοειδικών δυσπλασιών.

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει: ΙΑΤΡΟΥΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ για απασχόληση στα Κεντρικά Εργαστήρια.
Μάθετε περισσότερα..