Δ’ Παθολογική Κλινική

Όραμά μας είναι η άσκηση της Ιατρικής δίπλα στον πάσχοντα άνθρωπο,  την οικογένεια και τους οικείους  του, εφαρμόζοντας την πιο σύγχρονη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση.

Η Κλινική

Η Δ΄ Παθολογική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ είναι μια νεοϊδρυθείσα κλινική με Διευθυντή τον Λάζαρο Καρνέση, ιατρό Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο και Αναπλ. Διευθυντή τον Δημήτρη Καλλιαμπάκο, ιατρό Παθολόγο.

Με πολύτιμο εφόδιο τη μακρόχρονη κλινική εμπειρία και με άρτια επιστημονική γνώση, ζήλο και ανθρωπιά, αντιμετωπίζουμε στη Δ’ Παθολογική Κλινική πλήθος νοσημάτων με κύρια έμφαση στη λοιμωξιολογία, το σακχαρώδη διαβήτη, τα καρδιαγγειακά, αυτοάνοσα-ρευματολογικά νοσήματα, τα γηριατρικά προβλήματα, τον πυρετό αγνώστου αιτιολογίας  και άλλες δυσδιάγνωστες συστηματικές παθήσεις.

Εκτός του διαγνωστικού – θεραπευτικού τομέα, σημαντική θέση στην Κλινική μας κατέχει και το ζήτημα της συμβουλευτικής των ασθενών στα θέματα πρωτογενούς και δευτερογενούς πρόληψης, καθώς η υιοθέτηση υγιών στάσεων και συμπεριφορών όπως η υγιεινή διατροφή, η άσκηση, οι εμβολιασμοί κλπ. μπορεί να οδηγήσουν στην αποφυγή πολλών ασθενειών. Επιπρόσθετα, η διενέργεια ειδικών διαγνωστικών εξετάσεων για τη διαπίστωση της νόσου πριν εμφανιστούν τα κλινικά συμπτώματα, παρέχει τη δυνατότητα για άμεση και αποτελεσματική θεραπεία ορισμένων παθήσεων όπως ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και ο σακχαρώδης διαβήτης.

Όραμά μας είναι η άσκηση της Ιατρικής δίπλα στον πάσχοντα άνθρωπο,  την οικογένεια και τους οικείους  του, εφαρμόζοντας την πιο σύγχρονη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση, πάντα σε συνεργασία με τις υπόλοιπες ιατρικές ειδικότητες και με τη χρήση όλων των μέσων που παρέχονται αφειδώς σε ένα υπερσύγχρονο θεραπευτήριο όπως είναι το ΜΗΤΕΡΑ.