Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για θέματα υγείας

Κάθε χρόνο αναπτύσσεται πλάνο ενημέρωσης του κοινού, με αφορμή Παγκόσμιες Ημέρες, Ευρωπαϊκές Εβδομάδες Υγείας ή Μήνες Πρόληψης, διοργανώνουμε καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, προσφέροντας ελέγχους υγείας σε συμβολικές τιμές αλλά και στηρίζοντας το όραμα και τη δράση κοινωνικών φορέων και οργανισμών.

Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού

Ανάπτυξη της ιατρικής επιστήμης

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ενδιαφερομένων μερών της κοινωνίας, οι γιατροί του Ομίλου  ΥΓΕΙΑ οργανώνουν συνέδρια και ημερίδες, με στόχο την μεγαλύτερη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση του κοινού αλλά και της ιατρικής κοινότητας για θέματα που αφορούν πρόληψη υγείας, εξελίξεις στους τομείς θεραπείας και τεχνολογίας κ.α. Τα συνέδρια/ημερίδες που οργανώνονται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ είναι με ελεύθερη συμμετοχή.
Επιπλέον, κάθε χρόνο, τα νοσοκομεία του Ομίλου εκδίδουν  το Ετήσιο Επιστημονικό Πρόγραμμα, στο οποίο αναγράφονται όλες οι ομιλίες, παρουσιάσεις, ημερίδες που θα γίνουν στη διάρκεια του χρόνου από τους ιατρούς του Ομίλου ή/και προσκεκλημένους Έλληνες και Ξένους Ομιλητές.

Πατήστε για να δείτε το Ετήσιο Επιστημονικό Πρόγραμμα ΜΗΤΕΡΑ 

 

Μπορείτε να δείτε τα Συνέδρια του ΜΗΤΕΡΑ εδώ

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε δράσεις πρόληψης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με σημαντικά θέματα  υγείας.