Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Κάλυψη νοσηλείας στο ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ όλων των νεογέννητων των Μαιευτηρίων ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ

Κάλυψη νοσηλείας στο ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ για τα 17.500 παιδιά που γεννιούνται σε ετήσια βάση στα Μαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ, χωρίς επιβάρυνση ασφαλίστρων για τον πρώτο χρόνο της ζωής τους, ανακοίνωσε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με την “Εθνική Ασφαλιστική”.

Πρόκειται για επέκταση της  υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ και του ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ με την “Εθνική Ασφαλιστική”, η οποία εξασφαλίζει μια πολύ σημαντική παροχή για τα παιδιά που γεννιούνται στα Μαιευτήρια του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

“Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ εξ’ αρχής επεδίωξε και κατάφερε τη σύναψη συμφωνιών με επιλεγμένες, υγιείς και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Θεμιστοκλής Χαραμής, στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009 στο Συνεδριακό Κέντρο “Νικόλαος Λούρος” του ΜΗΤΕΡΑ. “Στο πλαίσιο αυτών των στρατηγικών συνεργασιών, αναπτύξαμε νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο με την ασφαλιστική εταιρεία του Ομίλου της MIG “Marfin Life”, όσο και τώρα με την “Εθνική Ασφαλιστική”. Στόχος αυτών των νέων προϊόντων είναι να αγκαλιάσουμε μεγάλους πληθυσμούς με πραγματικές και ωφέλιμες υπηρεσίες”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της “Εθνικής Ασφαλιστικής”, κ. Δούκας Παλαιολόγος δήλωσε: “Η Εθνική Ασφαλιστική ως ηγέτιδα εταιρία του κλάδου σχεδίασε, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ, αυτό το πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης των νεογνών. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, θέλουμε οι Έλληνες να είναι ασφαλισμένοι από τα γεννοφάσκια τους, διότι εκτός από την ασφαλιστική κάλυψη αποκτούν έτσι και ασφαλιστική συνείδηση, που θα τους είναι πολύτιμη στην υπόλοιπη ζωή τους”.

Αναφερόμενος στις δυνατότητες του ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΜΗΤΕΡΑ, κ. Αλέξιος Κομνηνός ανέφερε ότι: “Το ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ όπου νοσηλεύονται πάνω από 4.000 παιδιά το χρόνο και αντιμετωπίζονται αντίστοιχα στα εξωτερικά ιατρεία περισότερα από 32.000 περιστατικά, είναι πλέον ένα ολοκληρωμένο Παιδιατρικό Νοσοκομείο. Διαθέτει τη μοναδική στην Ελλάδα σε Ιδιωτικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο, Παιδοκαρδιολογική – Παιδοκαρδιοχειρουργική Κλινική, το μοναδικό πλήρες Παιδο – Οφθαλμολογικό Τμήμα και πλειάδα άλλων πρωτοποριακών υπηρεσιών. Για τα 13.000 παιδιά που γεννιούνται στο Μαιευτήριό μας, με το πρόγραμμα αυτό εξασφαλίζουμε τη δωρεάν νοσηλεία τους στο ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ. Θεωρούμε ότι είναι μια σημαντική προσφορά στις οικογένειες που μας εμπιστεύονται”.

Εκπροσωπώντας το ΛΗΤΩ, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος, δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που, ως μέλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα τόσο σημαντικό “δώρο ζωής” στα 4.500 νεογέννητα του Μαιευτηρίου μας για τον πρώτο χρόνο της ζωής τους. Γιατί, μιλώντας ως γιατρός, όλοι γνωρίζουμε ότι ο πρώτος χρόνος ζωής ενός παιδιού είναι και ο πιο δύσκολος τόσο για τους γονείς όσο και για το ίδιο το παιδί”.

Το νέο πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης “δώρο ζωής”, προβλέπει κάλυψη, σε περίπτωση νοσηλείας του παιδιού, στο ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ, με συμμετοχή 15% του ασφαλισμένου και ανώτατο όριο κάλυψης 173.000 Ευρώ ανά περιστατικό.

Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν -χωρίς καταβολή ασφαλίστρων- για τον πρώτο χρόνο ζωής του παιδιού. Από το δεύτερο χρόνο και μετά, η οικογένεια έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη συνέχιση της συγκεκριμένης κάλυψης έναντι απόλυτα προνομιακού ετήσιου κόστους.