Ιατρική Υιοθεσία από το ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ

Με περισσή ευαισθησία και συναίσθηση του σημαντικού έργου που επιτελεί, το ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ, προχώρησε την Κυριακή 13 Μαΐου, 2007, Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, σε ιατρική «υιοθεσία» δύο παιδιών από το Ίδρυμα Κιβωτός.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδόθηκε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, από την εκπομπή Studio Alpha και το δημοσιογράφο κ. Νίκο Μάνεση, στα δύο παιδιά παρέχονται:

  • Ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία του ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ εντελώς δωρεάνμέχρι την ηλικία των 14 ετών.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, παρέχεται στα εν λόγω παιδιά:

  • Νοσοκομειακό πρόγραμμα, απεριόριστης κάλυψης, δωρεάν για ένα χρόνο, για οποιοδήποτε ζήτημα της υγείας τους, τυχόν προκύψει, που θα απαιτήσει νοσηλεία, στο ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ.

Η προσφορά του ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά από τους υπευθύνους του Ιδρύματος «Κιβωτός».

Σε ζωντανή σύνδεση με τον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha και την εκπομπή του κ. Μάνεση, ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδιατρικής και Επιστημονικός Διευθυντής του ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ, κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, δήλωσε: “Ευχόμεθα και ευελπιστούμε, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Νοσοκομείου, το ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ να μπορεί να στέκεται πάντα αρωγός ολοένα και περισσοτέρων παιδιών που χρήζουν βοηθείας και στήριξης”.

Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε.
Τηλ.: 210 6869000 (εσωτ. 3653 – 3646)