Το ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ+ΥΓΕΙΑ στην υπηρεσία της γυναικολογικής πρόληψης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, χθες, 8 Μαρτίου 2009, τα Νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, ΔΘΚΑ ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ και το συνεργαζόμενο Πολυϊατείο ΛΗΤΩLAB στον Πειραιά, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης και σε συνεργασία με το κατάστημα Public στην Πλατεία Συντάγματος, διοργανώνουν την Πέμπτη 12, Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαρτίου 2009 και προσφέρουν 500 δωρεάν προληπτικούς ελέγχους (τεστ Παπανικολάου).

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζει το προϊόν πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης της Marfin Egnatia Bank, ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ + ΥΓΕΙΑ.

Οι εκδηλώσεις αποσκοπούν στην ενημέρωση και τη σημασία της πρόληψης, στην προσφορά πρακτικών συμβουλών και στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών πρόληψης (500 τεστ Παπανικολάου) με στόχο την κινητοποίηση της γυναίκας προς όφελος της υγείας της.

Ειδικότερα την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009 και ώρα 16.45 μμ. στο κατάστημα Public στην Πλατεία Συντάγματος, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Μαιευτηρίου ΛΗΤΩ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, κ. Λεωνίδας Παπαδόπουλος και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής  Λιανικής Τραπεζικής της Marfin Egnatia Bank, θα μιλήσουν τόσο για τις δυνατότητες και τους έξυπνους τρόπους που υπάρχουν σήμερα, όσο και για τη σπουδαιότητα της πρόληψης ως του πιο αποτελεσματικού τρόπου για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.