Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας 2012

Με υπερηφάνεια, συγκίνηση και τις θερμότερες ευχές να γυρίσουν νικητές, o Όμιλος ΥΓΕΙΑ αποχαιρέτισε τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Ελ. Βενιζέλος», ενόψει της αναχώρησής τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο.

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, ανέλαβε την πλήρη κάλυψη των ιατρικών-εργαστηριακών και άλλων εξετάσεων για τους αθλητές της Ομάδας. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και στα συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα του πανελλαδικού δικτύου πρωτοβάθμιας περίθαλψης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Επίσης, ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στηρίζει οικονομικά τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με αθλητικό και αγωνιστικό εξοπλισμό, ενώ προχώρησε στην «υιοθεσία» επτά αθλητών της ομάδας καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους. Πρόκειται για τους αθλητές: Αντώνη Τσαπατάκη (κολύμβηση), Τσε Τζον Φερνάντες (σφαιροβολία), Πασχάλη Σταθελάκο (σφαιροβολία/ δισκοβολία), Παρασκευή Καντζά (στίβος), Παύλο Μάμαλο (άρση βαρών σε πάγκο), Νίκο Πανανό (μπότσια) και Παναγιώτη Τριανταφύλλου (ξιφασκία με αμαξίδιο).

Σε δηλώσεις της η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου τόνισε: «Στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ υπηρετούμε το υπέρτατο αγαθό της υγείας, πάντα με σεβασμό και ευαισθησία απέναντι στο συνάνθρωπο. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές τους σε μια αγωνιστική αποστολή με υψηλές απαιτήσεις, όπως είναι οι Παραολυμπιακοί Αγώνες. Οι αθλητές, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα, τι σημαίνει υγεία. Στεκόμαστε στο πλευρό τους και ευχόμαστε να τους υποδεχτούμε νικητές!»