Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Έλεγχος καρδιάς σε προνομιακή τιμή. Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς (25 Σεπτεμβρίου) τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ καθώς και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Υγείαnet Αθηνών και Περιστέρι προσφέρουν έναν έλεγχο καρδιάς στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ.

Ο καρδιολογικός έλεγχος περιλαμβάνει: Καρδιολογική εξέταση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Γενική αίματος, Κάλιο, Νάτριο, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, H.D.L.,  L.D.L., Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη.

Τον έλεγχο μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ: www.hygeia.gr και www.mitera.gr καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/mitera.hospital,     www.facebook.com/HygeiaHospital και www.facebook.com/ygeianet από σήμερα Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016. Δηλώνοντας τα στοιχεία στην ειδική φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια των εξετάσεων.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται στα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ (Μαρούσι), και στα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Υγείαnet Αθηνών (Βεντήρη 1 & Βασ. Σοφίας, πλησίον Hilton) και Υγείαnet Περιστέρι (Θηβών 177, Περιστέρι).

Οι παροχές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, ο οποίος συμμετέχει ενεργά σε καμπάνιες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού, με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υγείας σε προσιτές τιμές.