Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 10ο Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα νέων ιατρών στο ΜΗΤΕΡΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο κατά σειρά Μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα νέων ιατρών του ΜΗΤΕΡΑ, στην ελάχιστα επεμβατική γυναικολογική χειρουργική.

Τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των συμμετεχόντων, ανέλαβαν διακεκριμένοι ιατροί, όπου με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, εκπαίδευσαν τους συμμετέχοντες ιατρούς στις σύγχρονες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική.

Το πρόγραμμα διάρκειας 4 μηνών οργανώθηκε και υλοποιήθηκε υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ και τέλεσε υπό την αιγίδα της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης και του HEAL Academy, της πρώτης εκπαιδευτικής ακαδημίας του Ομίλου Hellenic Healthcare Group στην Ελλάδα.

Ο Υπεύθυνος του προγράμματος, Δρ. Στέφανος Χανδακάς, MD, MBA, PhD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΗΤΕΡΑ, τονίζει: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την επιτυχή ολοκλήρωση του 10ου Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης στην “Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία”. Το ΜΗΤΕΡΑ, υπηρετώντας πιστά  την έρευνα και την επιμόρφωση της ιατρικής κοινότητας, για μια ακόμη χρονιά συνέβαλλε ενεργά στην ανάπτυξη της νέας γενιάς ιατρών.».