Δελτίο Τύπου ΥΓΕΙΑ

H Διοίκηση του ΥΓΕΙΑ ευχαριστεί θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Σταύρου ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου του ΔΣ. για τη σημαντική συμβολή του στην εξέλιξη του Ομίλου και του κλάδου παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ο κ. Κ. Σταύρου από το 1979 ως ιδρυτικό στέλεχος και πρώτος πρόεδρος του Δ.Σ. του ΜΗΤΕΡΑ και μέχρι σήμερα, έθεσε τα θεμέλια για την καθιέρωση του ΜΗΤΕΡΑ ως έναν από τους σημαντικότερους νοσηλευτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επιτυχημένη πορεία του.

Μετά την ένταξη του ΜΗΤΕΡΑ στην οικογένεια του ΥΓΕΙΑ τον Απρίλιο του 2007, ο κ. Σταύρου ηγήθηκε του οράματος για τη δημιουργία του μεγαλύτερου Ομίλου παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και συνέβαλε αποφασιστικά με την εμπειρία του στην ανέλιξη του Ομίλου ΥΓΕΙΑ στην κορυφή.

 

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει: ΙΑΤΡΟΥΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ για απασχόληση στα Κεντρικά Εργαστήρια.
Μάθετε περισσότερα..