Χορηγία στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στηρίζει ενεργά τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας που θα συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ αναλαμβάνει την πλήρη κάλυψη των ιατρικών – εργαστηριακών εξετάσεων για τους αθλητές της Παραολυμπιακής Ομάδας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εξέταση κρίνεται απαραίτητη από τους γιατρούς της Εθνικής Ομάδας.

Παράλληλα, θα στηρίξει οικονομικά τις προσπάθειες των Ελλήνων Αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, καλύπτοντας άμεσες ανάγκες για την προμήθεια απαραίτητου αγωνιστικού εξοπλισμού/ρουχισμού (πχ μάσκες, καρότσια, ξίφη για τους αγώνες της Ξιφασκίας κτλ).

Επίσης, προχωρεί στην «υιοθεσία» 7 αθλητών από την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους (προετοιμασία, εξοπλισμό κτλ). Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Τσαπατάκη Αντώνιο, αθλητή κολύμβησης, Φερνάντες Σεζόν και Σταθελάκο Πασχάλη, αθλητές σφαιροβολίας, Κάντζα Παρασκευή, αθλήτρια στίβου, Μάμαλο Παύλο, αθλητή άρσης βαρών, Πανανό Νικόλαο, αθλητή boccia και Τριανταφύλλου Παναγιώτη, αθλητή ξιφασκίας.

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε: «Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στη μακρόχρονη πορεία του, υπηρετεί το υπέρτατο αγαθό της υγείας, πάντα με σεβασμό, ευαισθησία και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες είναι μία ξεχωριστή στιγμή, που ο καθένας από εμάς αγκαλιάζει τις προσπάθειες των αθλητών, να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να στηρίξουμε τους Έλληνες αθλητές της Παραολυμπιακής Ομάδας για να καταφέρουν να φτάσουν σε κορυφαίες επιδόσεις, να τους δώσουμε τις καλύτερες ευχές και να τους υποδεχτούμε νικητές!».