Γκολ στην καρδιά μας

 

“Γκολ στη καρδιά μας” έβαλαν όλοι οι συντελεστές του Διεθνούς Φιλανθρωπικού Αγώνα, που διεξήχθη τη Δευτέρα 28 Μαϊου 2007, στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών με τη συμμετοχή γνωστών Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών και καλλιτεχνών.

Τα έσοδα του αγώνα θα βοηθήσουν τα παιδιά των Ιδρυμάτων “Παιδικά Χωριά SOS”, “Στέγη Αγίου Νικολάου” στο Χολαργό και “Αγάπη” Ρεθύμνου.

Το ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασε την προσπάθεια και, ως ένας εκ των μεγάλων χορηγών της εκδήλωσης, συνέβαλε τόσο στην οργάνωση, όσο και στην υλοποίησή της, παρέχοντας μεταξύ όλων των άλλων ασθενοφόρο και νοσηλευτικό προσωπικό καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Εμπνευστές της προσπάθειας ήταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Σπάρτα Ρότερνταμ Γιάννης Αναστασίου και ο Πατέρας Ανδρέας Κεφαλογιάννης, οι οποίοι έκαναν ιδιαίτερη αναφορά για τη συμπαράσταση των χορηγών και ιδιαίτερα του ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ., σε τέτοιο σημείο που ο Πρόεδρος του Αετού Ανωγείων Κρήτης έδωσε ανοικτή πρόσκληση στην ομάδα των εργαζομένων του ΜΗΤΕΡΑ, για φιλικό παιχνίδι στα Ανώγεια.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους οκτώ γνωστοί ξένοι ποδοσφαιριστές (Τζόρτζεβιτς, Φιλίπε, Μεντούνιανιν, Κούγιοβιτς, Στόικα, Βαμπέρτο, Σινού, Σονκάγια) και δώδεκα Έλληνες διεθνείς (Χαριστέας, Σαμαράς, Γιαννακόπουλος, Μαχλάς, Καραγκούνης, Ταβλαρίδης, Λουμπούτης, Νταμπίζας, Κωστής, Τσιάρτας, Κωνσταντινίδης και Αναστασίου). Τις ποδοσφαιρικές ικανότητές του έδειξαν επίσης οι τραγουδιστές Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης οι οποίοι έκλεψαν την παράσταση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο διεθνής Διαιτητής Κύρος Βασάρας ο οποίος σκόραρε κιόλας (!!) στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης.

Ο αγώνας “Γκολ στην Καρδιά μας” είχε κανονική τηλεοπτική διάρκεια από τη συχνότητα της ΝΕΤ και τον παρακολούθησαν από κοντά 2.000 θεατές.

Σε κάθε περίπτωση κερδισμένοι της βραδιάς πρέπει να θεωρηθούν τα παιδιά που βρέθηκαν κοντά στα είδωλά τους παίρνοντας αυτόγραφα και φανέλες, μετά τη σχετική εισβολή στο γήπεδο με τη λήξη του αγώνα.

Πρόθεση του ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ είναι να θεσμοθετηθεί ο αγώνας “Γκολ στην Καρδιά μας” σε ετήσια βάση ώστε να μπορεί να στηρίζει ένα θεσμό και όχι απλώς μία εκδήλωση.

Η ομάδα των εργαζομένων του ΜΗΤΕΡΑ και οι κοπέλες του νοσηλευτικού προσωπικού, έκαναν αισθητή παρουσία στον αγώνα.

Ο Φελίπε της Λα Κορούνια με τον Κυπελλούχο Ελλάδας με τη Λάρισα Νίκο Νταμπίζα.

Ο διεθνής Γιώργος Σαμαράς σε εντυπωσιακό στιγμιότυπο.

Ο Αντώνης Ρέμος δείχνει κίτρινη κάρτα στο Νίκο Βέρτη ενώ στο βάθος ο Γιάννης Αναστασίου χαμογελά.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με θαυμαστές του.

Τα παιδιά, οι πραγματικοί νικητές του φιλανθρωπικού αγώνα.
Εδώ με το Ν. Νταμπίζα, τον Π. Τζόρτζεβιτς και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Ορφανό.