Παίδων ΜΗΤΕΡΑ: Η πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική

Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, είναι μία σύγχρονη, πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική που προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε παιδιά και εφήβους από το 2003.

Βρίσκεται σε εφημερία 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, και για το σκοπό αυτό διαθέτει μια μεγάλη ομάδα παιδιάτρων, παιδο-χειρουργών και ιατρών όλων των ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων της παιδιατρικής, οι οποίοι σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό και Διοικητικό προσωπικό, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, από τη διάγνωση μέχρι την πλήρη θεραπεία, στα νοσηλευόμενα και εξεταζόμενα παιδιά.

Παράλληλα, ο τεχνολογικός εξοπλισμός του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιο εξελιγμένο και ασφαλές υπάρχει, και μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε άμεσα, ανά πάσα στιγμή, κάθε ανάγκη του παιδιού.

Όλοι μαζί για τη φροντίδα του παιδιού

Για τη φροντίδα του παιδιού, ο παιδίατρος συνεργάζεται με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων και υποστηρίζεται απ’ όλα τα εξειδικευμένα τμήματα της Κλινικής. Ταυτόχρονα πιστεύοντας ότι η υγεία του παιδιού είναι υπόθεση όλων μας, συνεργαζόμαστε με τον οικογενειακό παιδίατρο και τους γονείς του παιδιού, ώστε να αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα όλοι μαζί, ως ομάδα.

Στηρίζουμε το παιδί και την οικογένειά του

Εκτός από την υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα που παρέχει το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να έχετε, εσείς και το παιδί σας, μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία κατά την παραμονή σας μέσα στην Κλινική. Το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό βρίσκεται διαρκώς δίπλα στο παιδί και τους γονείς, ακόμα και για προβλήματα που δεν συγκαταλέγονται στα αμιγώς ιατρικά.

Ολοκληρωμένες Ιατρικές Υπηρεσίες

Το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ παρέχει ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα της παιδιατρικής. Συγκεκριμένα στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ λειτουργούν πλήρως οργανωμένα τμήματα Παθολογικού, Διαγνωστικού και Χειρουργικού Τομέα, Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας, Κέντρο Ογκολογίας για Παιδιά και Εφήβους, Εξωτερικά ιατρεία αλλά και Διαγνωστικά Εργαστήρια, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας.

Φιλοξενία  υψηλού επιπέδου

Γνωρίζουμε καλά ότι μια Κλινική που απευθύνεται σε παιδιά, πρέπει να «μιλάει στην καρδιά τους», να μην τα φοβίζει και να μην τους δημιουργεί

αρνητικά συναισθήματα. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε μια Κλινική, της οποίας οι χώροι είναι ευχάριστοι, με ζωηρά και ζεστά χρώματα, με ζωγραφιές στους τοίχους, με πολλά παιχνίδια και με αναφορές στους πιο αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Το περιβάλλον λειτουργεί θεραπευτικά και προς την ψυχή του παιδιού, τονώνοντας τη ψυχολογία του αλλά και τη διάθεσή του.

Η  Μουσικοθεραπεύτρια της Κλινικής, απασχολεί δημιουργικά τους μικρούς μας ασθενείς, προσθέτοντας μια ιδιαίτερη και ευχάριστη απασχόληση καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

Ιπποκράτης – Ιπποπόταμος μια ξεχωριστή μασκότ – φίλος για τους μικρούς ασθενείς!

Ένας τεράστιος ιπποπόταμος αλλά χαρούμενος περιμένει τα παιδιά στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ. Είναι η μασκότ της Κλινικής και ο ρόλος του  είναι εκπαιδευτικός και ψυχαγωγικός: να κάνει όσο πιο ευχάριστη γίνεται τη διαμονή των μικρών ασθενών μας και να βοηθάει στη διατήρηση της καλής ψυχολογίας των παιδιών.

Καθημερινά επισκέπτεται τα παιδιά που νοσηλεύονται για μια γλυκεία καλημέρα

τα απασχολεί με δημιουργικά παιχνίδια και τους μαθαίνει κανόνες προσωπικής υγιεινής. Παράλληλα, τα συνοδεύει -πάντα μαζί με ειδικευμένο νοσηλευτή, στο χώρο διενέργειας ιατρικών εξετάσεων ή κατά την είσοδό τους στο χειρουργείο.