Λιποαναρρόφηση: Η λιποαναρρόφηση 4D VASER LIPO δημιουργεί το σώμα των ονείρων σας!

Το λίπος στην κοιλιά και τα “ψωμάκια” στους γοφούς είναι εφιάλτης για κάθε γυναίκα. Αν οι δίαιτες και η άσκηση δεν σας ικανοποιούν ή δεν τις συνηθίζετε, και θέλετε μια πιο δραστική λύση, η πλαστική χειρουργική σας προσφέρει τη γρήγορη μέθοδο της λιποαναρρόφησης, που αποτελεί μία από τις πιο συχνές αισθητικές επεμβάσεις παγκοσμίως.

Γράφει ο
Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου, MD, PhD
Πλαστικός Χειρουργός, Μετεκπαιδευθείς London Clinic UK & Beverly Hills California, Επιστημονικός Συνεργάτης ΜΗΤΕΡΑ

Η τελευταία και πιο εντυπωσιακή εξέλιξη στη λιποαναρρόφηση ονομάζεται 4D VASER LIPO. Με τη 4D VASER LIPO αφαιρούμε το ανεπιθύμητο λίπος από τα σημεία που θέλουμε δημιουργώντας παράλληλα γραμμώσεις, σύσφιγξη και κοιλιακούς, δίνοντας έτσι την αίσθηση του μυώδους αθλητικού σώματος!

Με τη νέα τεχνική μέσω ραδιοσυχνοτήτων, δημιουργούμε πολύ συγκεκριμένη ακτίνα δράσης που ομογενοποιεί – ρευστοποιεί το λίπος. Το ανεπιθύμητο λίπος αφαιρείται έτσι προσεκτικά και ομαλοποιημένα, σε αντίθεση με την κλασική λιποαναρρόφηση που είναι λιγότερο επιλεκτική. Έτσι έχουμε πολύ λιγότερα οιδήματα, καλύτερη μετεγχειρητική πορεία και λείο δέρμα, λόγω της εξομάλυνσης που δημιουργεί η ακριβής στόχευση στο «λιώσιμο» του λίπους.

Η  4D VASER LIPO επιτρέπει ταυτόχρονα με τη λιποαναρρόφηση, τη δημιουργία γραμμώσεων και καμπύλων σε όλο το σώμα, καθώς και τη φυσική προβολή των μυών και τη φυσική κίνηση των μυϊκών ομάδων. Το σώμα σμιλεύεται με λιπογλυπτική, εγχέοντας λίπος όπου είναι απαραίτητο. Έτσι μπορούμε να  προσθέσουμε όγκο και να τονίσουμε το υφιστάμενο μυϊκό σύστημα ώστε να διαμορφώσουμε το σχήμα και τη γράμμωση που θέλουμε, που για να πετύχει γυναίκα ή άνδρας χρειάζεται ειδική γυμναστική και διατροφή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.


Αποτέλεσμα

Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι τόσο εξαιρετικά που την εφαρμόζουμε πια με μεγάλη ακρίβεια στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, έσω & έξω μηρούς, γόνατα, γάμπες, γλουτούς, ισχία, βραχίονες, στήθος και πλάτη, ενώ μεγάλη επιτυχία σημειώνει η εφαρμογή της στην περιοχή του πιγουνιού (διπλοσάγονο), των κάτω βλεφάρων, αλλά και για ενίσχυση των ζυγωματικών.

Ο ασθενής μπορεί να επανέλθει γρήγορα στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς εμφανείς εκχυμώσεις και οιδήματα, ενώ από το νοσοκομείο μπορεί να βγει ακόμη και την ίδια ημέρα φορώντας ειδικό κορσέ.

H λιπογλυπτική, που είναι διαφορετική επέμβαση από τη λιποαναρρόφηση, είναι η μόνη επέμβαση που δημιουργεί δυναμικές γραμμές στο σώμα.

Αύγουστος, 2017