Εκδήλωση: «Από ζευγάρι… γονείς»

Το ΜΗΤΕΡΑ και η NOUFIO σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην ανοικτή εκδήλωση για το κοινό «Από ζευγάρι… γονείς», που διοργανώνουν το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 & ώρα 10:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Λούρος ΜΗΤΕΡΑ (είσοδος ΜΗΤΕΡΑ).

Η εκδήλωση, απευθύνεται σε ζευγάρια, που είναι ή πρόκειται να γίνουν γονείς. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα που τους απασχολούν τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και για τους πρώτες μήνες μετά τη γέννηση.

Η ημερίδα είναι χωρισμένη σε θεματικές ενότητες, όπου ιατροί θα μιλήσουν για θέματα διατροφής, ομορφιάς, ψυχολογίας, και για την επιστροφή στο σπίτι.

Επιπλέον, όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαγωνισμό για να αποκτήσουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς τόσο για τη μητέρα όσο και για το παιδί.

Ελεύθερη είσοδος

Πληροφορίες210 686 7007

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει: ΙΑΤΡΟΥΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ για απασχόληση στα Κεντρικά Εργαστήρια.
Μάθετε περισσότερα..