Προγράμματα αδυνατίσματος

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης DoCare ΜΗΤΕΡΑ, επιλέξτε τις υπηρεσίες ομορφιάς που σας προτείνουμε και χαρίστε στο σώμα σας τη φροντίδα και τη λάμψη που του αξίζει.

Οι εξειδικευμένοι Δερματολόγοι του Τμήματος DoCare ΜΗΤΕΡΑ, σας περιμένουν σε ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο, φιλόξενο & ζεστό, ώστε να σας παρέχουν ολοκληρωµένες υπηρεσίες οµορφιάς και υγείας που να πληρούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα αλλά και να εγγυώνται την επιστηµονική επάρκεια και επαγγελµατική συνέπεια στο µέγιστο βαθµό.

Πρόγραμμα αδυνατίσματος & σμίλευσης σώματος με 55€ η συνεδρία

Το πρόγραμμα γίνεται με τη χρήση Ραδιοσυχνοτήτων.

Μείωση & καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με 65€ η συνεδρία

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με το LPG Endermologie.

Πρόγραμμα για τοπικό πάχος και μείωση πόντων από 65€ η συνεδρία

Για το πρόγραμμα εφαρμόζεται το πρωτόκολλο λεμφικής παροχεύτησης με το LPG-Endermologie.

 

Εφόσον επιλέξετε μια από τις παραπάνω υπηρεσίες, σας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ διαιτολογική παρακολούθηση με πλήρες πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

  • Λιπομέτρηση (Ανάλυση σύστασης σώματος).
  • Σωματομετρήσεις και Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής καθ’ όλη τη διάρκεια των συνεδρίων.

*Οι παροχές ισχύουν έως 15 Ιουλίου 2021.

** Τα προγράμματα παρέχονται με χρήση άτοκων δόσεων.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και οι συνεργάτες του Τμήματος DoCare ΜΗΤΕΡΑ, θα σας καλέσουν άμεσα για να σας εξυπηρετήσουν.

    **Με την καταχώρηση του e-mail σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων