Πρόγραμμα Laser αποτρίχωσης  FULL Body

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης DoCare ΜΗΤΕΡΑ, επιλέξτε τις υπηρεσίες ομορφιάς που σας προτείνουμε και  χαρίστε στο σώμα σας τη φροντίδα και τη λάμψη που του αξίζει.

Οι εξειδικευμένοι Δερματολόγοι του Τμήματος DoCare ΜΗΤΕΡΑ, σας περιμένουν σε ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο, φιλόξενο & ζεστό, ώστε να σας παρέχουν ολοκληρωµένες υπηρεσίες οµορφιάς και υγείας που να πληρούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα αλλά και να εγγυώνται την επιστηµονική επάρκεια και επαγγελµατική συνέπεια στο µέγιστο βαθµό.

Πρόγραμμα Laser αποτρίχωσης  FULL Body με 175€ 

Η αποτρίχωση με laser είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας.

Ανάλογα με την περιοχή αποτρίχωσης και τις ιδιαιτερότητες του δέρματος και της τρίχας, χρησιμοποιούνται δύο διαφορετικοί τύποι Laser αποτρίχωσης (Alexandrite και Diode Laser), και οι δύο απόλυτα ασφαλείς και αποτελεσματικοί.

Οι συνεδρίες γίνονται και το καλοκαίρι.

*Η παροχή ισχύει έως 15 Ιουλίου 2020.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και οι συνεργάτες του Τμήματος DoCare ΜΗΤΕΡΑ, θα σας καλέσουν άμεσα για να σας εξυπηρετήσουν.

**Με την καταχώρηση του e-mail σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To e-mail σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Η Ιδιωτική Γενική, Μαιευτική-Γυναικολογική & Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ Α.E., μέλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ ζητά Ιατρικό Προσωπικό, συγκεκριμένα: ΠΑΘΟΛΟΓΟ και ΠΑΙΔΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ.
Μάθετε περισσότερα..