Φροντίστε το δέρμα σας… χαρίζοντας του λάμψη και ευεξία!

Καταπολεμήστε τις λεπτές ρυτίδες στο πρόσωπο και στο λαιμό και τις δυσχρωμικών αλλοιώσεων με τη βοήθεια των ολοκληρωμένων πρωτόκολλων βιοανάπλασης που σας προτείνει το Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας και Αντιγήρανσης DoCare ΜΗΤΕΡΑ.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των ειδικών του Τμήματος και αποκτήστε ένα δέρμα λαμπερό, σφριγηλό και γεμάτο ζωντάνια!

Δωρεάν αξιολόγηση από Δερματολόγο &
έκπτωση 40% σε πρωτόκολλα βιοανάπλασης του δέρματος

Τα εξατομικευμένα πρωτόκολλα Βιοανάπλασης δέρματος αποτελούν σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης που στόχο έχουν τη φυσική αναζωογόνηση, ενεργοποιώντας την ενδογενή παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα «χτίζεται» φυσικά με το χρόνο και αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον.

Οι εξειδικευμένοι Δερματολόγοι του Τμήματος DoCare ΜΗΤΕΡΑ, σας περιμένουν σε ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο, φιλόξενο & ζεστό, ώστε να σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και υγείας που να πληρούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα αλλά και να εγγυώνται την επιστημονική επάρκεια και επαγγελματική συνέπεια στο µέγιστο βαθµό.

*Η παροχή ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2021.

** Τα προγράμματα παρέχονται με χρήση άτοκων δόσεων.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στα παρακάτω πεδία και οι συνεργάτες του Τμήματος DoCare ΜΗΤΕΡΑ, θα επικοινωνήσουν άμεσα για να σας εξυπηρετήσουν.

  **Με την καταχώρηση του email σας αποδέχεστε τη λήψη Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter) για την εμπορική προώθηση προϊόντων ή/και υπηρεσιών του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Το email σας θα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και θα γνωστοποιείται μόνο στον συμβεβλημένο συνεργάτη του (εκτελούντα την επεξεργασία) για την αποστολή των Newsletter. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε Newsletter. To email σας θα διατηρείται στη βάση για την αποστολή του Newsletter έως και την ανάκληση της συγκαταθέσεώς σας. Έχετε δικαίωμα να ασκήσετε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα δικαιώματα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ήτοι πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού, φορητότητας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να διαβάσετε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

   

  Κλείστε σήμερα
  το ραντεβού σας
  καλώντας στα τηλέφωνα:
  210 6869 810
  210 6869 911