Το ∆ερματολογικό Τμήμα – Αισθητική ∆ερματολογία / Αντιγήρανση του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ είναι η απάντηση στην επιθυμία σας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς και υγείας που πληρούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα αλλά και εγγυώνται την επιστημονική επάρκεια και επαγγελματική συνέπεια στο μέγιστο βαθμό. Στόχος του είναι να ορίσει ξανά την έννοια της υπεροχής και της αποτελεσματικότητας στο πεδίο της Αισθητικής ∆ερματολογίας και της Αντιγήρανσης.

Θεραπείες αδυνατίσματος & κυτταρίτιδας

LPG Endermologie: Η τεχνική LPG Endermologie είναι η πιο πρόσφατη, πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος. Πρόκειται για μια 100% φυσική, ασφαλή (εγκεκριμένη από το F.D.A.) και απολύτως ανώδυνη τεχνική. Η τεχνική LPG Endermologie είναι κατάλληλη για:

  • τη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
  • την τόνωση του περιγράμματος του σώματος.
  • την αποκατάσταση του σώματος μετά την εγκυμοσύνη.

Μετά από μια εξατομικευμένη αξιολόγηση του σώματός σας και μια διεξοδική συζήτηση μαζί σας για το τι ακριβώς επιδιώκετε, θα σας συστηθεί από το Τμήμα ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θεραπείας σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς και τις ανάγκες σας και με τη συνεργασία – παρακολούθηση ειδικού διαιτολόγου του Νοσοκομείου.

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, εφόσον μέσα σε λίγες συνεδρίες είναι δυνατό να αναδιαμορφωθεί το σώμα σας και να χαθούν αρκετοί πόντοι, και έχουν μεγάλη διάρκεια. Η θεραπεία είναι ιδανική για γυναίκες και άντρες και εφαρμόζεται στο σωσίβιο, τους γλουτούς, την κοιλιά, τα χέρια, τους γοφούς, την πλάτη και όπου αλλού εναποτίθεται λίπος.

Θεραπείες σύσφιξης

Ραδιοσυχνότητες

Σώματος: Οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω πόλων για τη θέρμανση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος (χόριο) και του υποδόριου λίπους. Συσφίγγει το δέρμα και χαρίζει σφριγηλότητα. Στους μηρούς και τους γλουτούς επιτυγχάνει την επιδερμική σύσφιξη και ανόρθωση, το ίδιο και στην περιοχή πάνω από τα γόνατα. Παράλληλα αυξάνει την τοπική κυκλοφορία και τον τοπικό μεταβολισμό, μειώνοντας αισθητά την όψη της φλούδας του πορτοκαλιού.

Μεσοθεραπεία

Η Μεσοθεραπεία είναι η χορήγηση στο βάθος του δέρματος διαφόρων ουσιών, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ, λιποδιαλυτικών ουσιών απαραίτητων για τη σωστή λειτουργία των κυττάρων του δέρματος. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

PDO Νήματα Σώματος

Η χρήση απορροφήσιμων νημάτων PDO (medical grids) αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική ανόρθωσης ιστών. Κατά τη διαδικασία τοποθετούνται νήματα από βιοδιασπώμενο υλικό σε συγκεκριμένες στοιβάδες του δέρματος. Η τεχνική αυτή προσφέρει σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος στην περιοχή των μπράτσων και των μηρών.