Αντιγήρανση

Θεραπεία ματιών  EYELIFT TREATMENT

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας ματιών.  Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά.  Με τη θεραπεία Eyelift:

  • Απαλύνονται οι μαύροι κύκλοι
  • Μειώνονται οι λεπτές ρυτίδες των ματιών
  • Αποσυμφωρούνται τα πρησμένα μάτια  
  • Αποκτάται λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα

Θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου  New Endermolift: Ergolift 

Το δέρμα του προσώπου ξεκινά την πρόωρη γήρανση από την ηλικία των 25 ετών, εξαιτίας της ρύπανσης, καπνίσματος, στρες αλλά και τις «ανθυγιεινές» μας συνήθειες.   Η  νέα τεχνολογία  NEW Endermolift Ergolift, αποτελεί μία πρωτοποριακή μη επεμβατική και 100% φυσική μέθοδο αντιγήρανσης για την περιοχή του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.  Βασίζεται στη κεφαλή Ergodrive (της LPG), που διεγείρει μηχανικά το δέρμα με αναρρόφηση και μικρές δονήσεις.  Το Ergolift ενεργοποιεί τους ινοβλάστες  επανα-ενεργοποιεί την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άνδρες και γυναίκες.  

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ήδη από την πρώτη συνεδρία  και με συνεδρίες συντήρησης ανά μήνα γίνονται  μακροχρόνια. Ο αριθμός των επισκέψεων είναι ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και αμέσως μετά, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στην καθημερινή του δραστηριότητα, ενώ η μόνη απαραίτητη προφύλαξη είναι από την ηλιακή ακτινοβολία, γι’ αυτό συστήνεται χρήση αντιηλιακού.

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, με τη νέα μέθοδο Θεραπείας Ergolift επιτυγχάνεται:

  • 80% αύξηση του υαλουρονικού οξέως που διαθέτει φυσικά το δέρμα μας
  • 46% αύξηση ελαστίνης με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο μαλακό και να προστατεύεται καλύτερα από τις γραμμές έκφρασης
  • 21% λείανση ρυτίδων και ενίσχυση της πυκνότητας του δέρματος από το εσωτερικό
  • 23% σύσφιξη (επιβραδύνεται η διάσπαση του κολλαγόνου και επιτυγχάνεται  η παραγωγή νέου)
  • απαλύνονται οι μαύροι κύκλοι και οι  σακούλες κατά 15%
  • αποκαθίσταται και διπλασιάζεται η φυσική λάμψη του δέρματος 

Δερμοανάλυση VISIA 

Η Δερμοανάλυση Visia είναι μία σύγχρονη απεικονιστική μέθοδος αξιολόγησης του δέρματος που επιτρέπει τον εντοπισμό των φθορών και των βλαβών που έχει υποστεί το δέρμα ακόμα και στις βαθύτερες στιβάδες του. Με τη βοήθεια του Visia, οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι μας μπορούν να εντοπίσουν, να διαπιστώσουν και να αξιολογήσουν τις διάφορες ανάγκες της υφής της επιδερμίδας και του βάθους των ρυτίδων, δίνοντας τη δυνατότητα εξατομικευμένου προγράμματος αντιμετώπισης των ατελειών.