Ανάπλαση

Θεραπεία με FRAXEL

Το Fraxel είναι µία επαναστατική θεραπεία laser µε εντυπωσιακά αποτελέσµατα. Είναι το µόνο που µπορεί µε ασφάλεια να περνά στα βαθύτερα στρώµατα του δέρµατος, χωρίς να καταστρέφει τις προστατευτικές επιφανειακές στιβάδες του, και να δηµιουργεί έτσι τη φυσική παραγωγή νέου κολλαγόνου. Η θεραπεία µε Fraxel διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του ίδιου του οργανισµού, η οποία αναπλάθει το κατεστραµµένο δέρµα κάνοντάς το να δείχνει φρέσκο, λαµπερό και υγιές.

Σε αντίθεση µε τα πρωτότυπα laser που εφαρµόζονται µόνο στο πρόσωπο, το Fraxel εφαρµόζεται και στο λαιµό, στο ντεκολτέ, στα χέρια και σε ουλές σε οποιοδήποτε σηµείο του σώµατος κι αν υπάρχουν.

Έτσι, η θεραπεία µε Fraxel ενδείκνυται στην:

  • καταπολέµηση της φωτογήρανσης και στην εξάλειψη λεπτών ρυτίδων προσώπου, λαιµού και ντεκολτέ, όπως και δυσχρωµικών αλλοιώσεων προσώπου και χεριών (πανάδων).
  • καταπολέµηση µετεγχειρητικών ουλών και ουλών ακµής.
  • καταπολέµηση των ραβδώσεων σώµατος (ραγάδες κοιλιάς και άκρων).
  • καταπολέµηση των ακτινικών υπερκερατώσεων.

Ανάλογα µε τον τύπο και το πρόβληµα του δέρµατός σας µπορείτε να αποφασίσετε πώς θέλετε να επιτύχετε τα εντυπωσιακά αποτελέσµατα της θεραπείας Fraxel, µε την καθοδήγηση του εξειδικευµένου ιατρικού προσωπικού του Τµηµατός µας, χωρίς να απαιτείται αποχή από τις καθηµερινές σας δραστηριότητες.

Αµέσως µετά την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας, το δέρµα σας θα είναι πιο λαµπερό και µε καλύτερο τόνο. Η βελτίωσή του θα συνεχίζεται και θα είναι θεαµατική, µε τα επιθυµητά αποτελέσµατα να είναι ορατά µέσα στους 3 έως 6 επόµενους µήνες, ιδιαίτερα έαν έχουν προηγηθεί και επαναληπτικές συνεδρίες.