Η αποτρίχωση με laser είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο για τη σταδιακή μείωση της τριχοφυΐας. Μετά από έξι περίπου συνεδρίες, επιτυγχάνει σημαντικότατη βελτίωση και μείωση των τελικών τριχών, σε ποσοστό της τάξεως του 85% με 90%. Στη συνέχεια, και ανάλογα με το αισθητικό αποτέλεσμα που απαιτείται, θα καθοριστούν και οι επαναληπτικές συνεδρίες οι οποίες θα χρειαστούν. Στις περιπτώσεις με εντονότερη ορμονοεξαρτώμενη τριχοφυΐα, απαιτείται μεγαλύτερος αριθμός συνεδριών. Όμως τα αποτελέσματα είναι εξίσου θεαματικά.

Xρησιμοποιούνται, ανάλογα με την περιοχή αποτρίχωσης και τις ιδιαιτερότητες του δέρματος και της τρίχας, δύο διαφορετικοί τύποι laser αποτρίχωσης (alexandrite και diode laser), και οι δύο απόλυτα ασφαλείς και αποτελεσματικοί.

Στο Τμήμα μπορούν να απευθυνθούν:

Γυναίκες για:

Πρόσωπο, λαιμό, στέρνο, κοιλιά 
Οι περιοχές αυτές θεωρούνται ορμονοεξαρτώμενες. Η έντονη τριχοφυΐα σε αυτές παρατηρείται σε γυναίκες με ορμονολογικά προβλήματα (πολυκυστικές ωοθήκες, παθήσεις θυρεοειδούς κ.λπ.). Στις περιπτώσεις αυτές, το Τμήμα σας παρέχει ολοκληρωμένη και αποτελεσματική λύση στο θέμα της τριχοφυΐας, σε συνεργασία με το Ενδοκρινολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Σώμα

Άντρες για:

Σώμα:Η εμπειρία του Τμήματος στην ανδρική αποτρίχωση εξασφαλίζει γρήγορα και φυσικά αποτελέσματα.

Οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται ακόμα και το καλοκαίρι.