Καρδιολογική Κλινική Α’

Οι ειδικοί στα νοσήματα της καρδιάς, την επεμβατική καρδιολογία και στις προηγμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές συνεργάζονται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καρδιοπαθειών από τις πιο απλές αρρυθμίες ως τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις στεφανιαίας νόσου και δομικών καρδιοπαθειών.

Η Κλινική

Καλωσήρθατε στην Α’ Καρδιολογική Κλινική της Γενικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ, όπου οι ειδικοί μας στην καρδιαγγειακή ιατρική φροντίζουν για την παροχή ολοκληρωμένων και αποτελεσματικών υπηρεσιών για τα καρδιαγγειακά προβλήματά σας. Οι ειδικοί στα νοσήματα της καρδιάς, την επεμβατική καρδιολογία και στις προηγμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές συνεργάζονται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καρδιοπαθειών από τις πιο απλές αρρυθμίες ως τις πιο πολύπλοκες περιπτώσεις στεφανιαίας νόσου και δομικών καρδιοπαθειών.

Η χρήση της κερκιδικής αρτηρίας για τη στεφανιογραφία και την αγγειοπλαστική είναι η πρώτη επιλογή μας και γίνεται σε  περισσότερες από το 95% των περιπτώσεων (εικόνα 1). Πέραν αυτού, οι επεμβατικοί καρδιολόγοι μας έχουν μεγάλη εμπειρία στη διάνοιξη της στενωμένης μιτροειδούς βαλβίδας με μπαλόνι (διαδερμική βαλβιδοπλαστική μιτροειδούς με καθετήρα, video 1) και στην αγγειοπλαστική με stent του στελέχους της αριστερής στεφανιαίας αρτηρίας (video 2).

Στην Α’ Καρδιολογική Κλινική μπορείτε να συζητήσετε με τους γιατρούς και να τους συμβουλευτείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατάστασή σας και την εξέταση ή επέμβαση που πρόκειται να υποβληθείτε, και αμέσως μετά να ενημερωθείτε και να λάβετε τη θεραπεία που σας ταιριάζει. Καρδιολόγοι ειδήμονες στη στεφανιαία νόσο, τις βαλβιδοπάθειες, την καρδιακή ανεπάρκεια, την αρτηριακή υπέρταση, την πνευμονική υπέρταση, τις δυσλιπιδαιμίες και το υπερηχοκαρδιογράφημα συνεργάζονται με το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο και μπορεί να σας συμβουλεύσουν για τη βελτιστοποίηση της φροντίδα σας.

Συγγραφή κεφαλαίων σε επιστημονικά συγγράμματα και δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά:
1. Κεφάλαια σε ιατρικά βιβλία: 27
2. Δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά: 59
3. Περιλήψεις εργασιών σε ιατρικά περιοδικά: 165
4. Περισσότερες από 2200 βιβλιογραφικές αναφορές
5. h-index 21 και i10-index 25

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Αγγελία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει: ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥΣ
ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣΤΟΥ & ΑΞΟΝΙΚΟΥ-ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΥ
Διαβάστε περισσότερα..