Αισθητική Δερματολογία Αντιγήρανση Do Care

Oλοκληρωµένες υπηρεσίες οµορφιάς με τα πλέον εξελιγμένα πρωτόκολλα & θεραπείες.

Το Τμήμα

Το DoCare Αισθητική – ∆ερµατολογία – Αντιγήρανση του ΜΗΤΕΡΑ είναι η απάντηση στην επιθυµία σας για ολοκληρωµένες υπηρεσίες οµορφιάς και υγείας που να πληρούν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα αλλά και να εγγυώνται την επιστηµονική επάρκεια και επαγγελµατική συνέπεια στο µέγιστο βαθµό. Στόχος του είναι να ορίσει ξανά την έννοια της υπεροχής και της αποτελεσµατικότητας στο πεδίο της Αισθητικής ∆ερµατολογίας και της Αντιγήρανσης.

Με άρτια εκπαιδευµένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, µε διαρκή επιστηµονική ενηµέρωση, µε σύγχρονες µεθόδους και µε πρωτοποριακό εξοπλισµό προσφέρει ένα ευρύ φάσµα υπηρεσιών αισθητικής αποκατάστασης σε γυναίκες και άνδρες.

Οι χώροι του τµήµατος χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική τους, την προσοχή που έχει δοθεί σε κάθε λεπτοµέρεια και την εξασφάλιση όλων των σύγχρονων ανέσεων. Έτσι, η εµπειρία όσων επιλέγουν τις υπηρεσίες µας αφήνει πάντοτε τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο, φιλόξενο και ζεστό.

Σε όλα τα παραπάνω, πρέπει να προσθέσουµε τη δέσµευσή µας για ποιοτική και αξιόπιστη ιατρική φροντίδα µε την ασφάλεια του οργανωµένου νοσοκοµειακού περιβάλλοντος του ΜΗΤΕΡΑ καθώς και την άνεση και διακριτικότητα που εξασφαλίζει η 24ωρη λειτουργία του.

Φροντίστε το δέρμα σας… χαρίζοντας του λάμψη και ευεξία!

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας. Μάθετε περισσότερα....

Διαβάστε Περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ

Θεραπείες αδυνατίσματος & κυτταρίτιδας, Θεραπείες σύσφιξης, Μεσοθεραπεία, Νήματα

Διαβάστε Περισσότερα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Τμήμα Ενδοφλέβιων Θεραπειών REVIV

Διαβάστε Περισσότερα

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Καθαρισμός και ενυδάτωση, Λάμψη και αναζωογόνηση, Σύσφιξη, Αντιγήρανση, Ενέσιμες θεραπείες.

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER

Διαβάστε Περισσότερα