Γιατί, πάνω από όλα, εστιάζουμε όλες μας τις προσπάθειες ώστε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ, μπορείτε να αισθάνεστε άνετα από την πρώτη ημέρα, γιατί εδώ θα συναντήσετε μία έμπειρη και πλήρως εξειδικευμένη ομάδα. Ο επαγγελματισμός, η διαθεσιμότητα και ένα ζεστό καλωσόρισμα είναι το λιγότερο που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Εδώ, είμαστε δίπλα σας για να προσαρμοστούμε εμείς στις ανάγκες σας και όχι εσείς στις δικές μας.

Οι θεραπείες μας είναι πλήρως εξατομικευμένες και εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια και ποιότητα. Για αυτούς τους λόγους, νιώστε απόλυτα ασφαλείς και εμπιστευτείτε μας. Εμπιστευτείτε μας, γιατί χρησιμοποιούμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, αλλά και γιατί το θαύμα της ζωής είναι η πηγή του ενθουσιασμού και της αφοσίωσής μας.

ΜΗΤΕΡΑ: Αγγελία

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα των ιδιωτικών νοσοκομειακών μονάδων προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της συνεχούς ανάπτυξης του με στόχο την παροχή ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών ποιοτικού επιπέδου, επιθυμεί να προσλάβει: ΙΑΤΡΟΥΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΥΣ για απασχόληση στα Κεντρικά Εργαστήρια.
Μάθετε περισσότερα..