Δημιουργούμε μαζί

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής IVF ΜΗΤΕΡΑ λειτουργεί στο ΜΗΤΕΡΑ από το 1994 και έχει οργανωθεί σύμφωνα με τα πρότυπα των αντίστοιχων Μονάδων στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Μονάδα εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και κάλυψη στο ζευγάρι από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς λειτουργεί μέσα σε μαιευτικό και γυναικολογικό νοσοκομείο και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων Μονάδων της χώρας, με τους πλέον επιτυχημένους κύκλους εξωσωματικής γονιμοποίησης. Στη Μονάδα εφαρμόζεται το πιστοποιημένο Σύστημα Ποιότητας EN ISO 9001:2008.

To 2018, το MHTEΡΑ σε συνεργασία με το Institute of Life, εγκαινίασαν μια νέα συνεργασία και δημιούργησαν την Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Institute of Life ΜΗΤΕΡΑ,  που λειτουργεί σε ανακαινισμένους μοντέρνους και άνετους χώρους στο ΜΗΤΕΡΑ. Διαθέτει σύγχρονο Εμβρυολογικό Εργαστήριο με τεχνολογία αιχμής που εφαρμόζει προηγμένες τεχνικές και εξασφαλίζει άριστες συνθήκες καλλιέργειας των εμβρύων.

H Μονάδα στελεχώνεται από κορυφαίους εξειδικευμένους γιατρούς και κλινικούς εμβρυολόγους καθώς και από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της διατροφολογίας, της ψυχικής υγείας και της νοσηλευτικής φροντίδας.

Η συνεργασία μας με την «Embryo Tools», συμβουλευτική εταιρεία διεθνούς κύρους με τεράστια εμπειρία στη διαμόρφωση ιδανικών εργαστηριακών συνθηκών και υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, μας έδωσε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε, εντός του εργαστηρίου, τελειοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σε κάθε στάδιο. Με τη συμβολή της Gloria Calderon, επικεφαλής της εταιρείας και μια από τις κορυφαίες εμβρυολόγους του κόσμου καθώς και του Nuno Costa-Borges, πρωτοπόρου στην εξέλιξη εργαστηριακών τεχνικών, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα ζευγάρια που μας χρειάζονται για την πραγματοποίηση των ονείρων τους.