Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταστήματα

 • Τράπεζα & ΑΤΜ (1ος Όροφος - Ισόγειο)
  Υποκατάστημα τράπεζας λειτουργεί στο ισόγειο του Μαιευτηρίου. Το Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών (ΑΤΜ) είναι συνδεδεμένο με το Σύστημα Διατραπεζικών Συναλλαγών ΔΙΑΣ και έτσι υπάρχει η δυνατότητα αναλήψεων και καταθέσεων μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. 
 • Ανθοπωλείο (1ος Όροφος - Ισόγειο)
  Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Γραφείο Υποδοχής και διαθέτει μεγάλη ποικιλία από λουλούδια, ανθοδέσμες και ευχετήριες κάρτες.   
 • Καφεστιατόριο - Μπαρ (1ος Όροφος - Ισόγειο)
  Λειτουργεί 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Στο εστιατόριο, σερβίρονται όλα τα γεύματα, με μεγάλη ποικιλία στο μενού, καθώς και όλων των ειδών τα ροφήματα. 
 • Κατάστημα Βρεφικής & Γυναικείας Ένδυσης (1ος Όροφος - Ισόγειο)
  Κατάστημα με βρεφικά είδη για την περιποίηση και ένδυση των νεογέννητων, της εγκύου και της λεχωίδας. 
 • Κατάστημα με είδη δώρων (1ος Όροφος - Ισόγειο)
  Το Κατάστημα προσφέρει πολλαπλές επιλογές δώρων για τη γυναίκα και το παιδί. 
 • Κατάστημα Ελληνικών Προϊόντων (1ος Όροφος - Ισόγειο)
 • Κομμωτήριο (Β' Επίπεδο)

Παρεκκλήσι

Στον προαύλιο χώρο του ΜΗΤΕΡΑ, απέναντι από το φυλάκιο της Υπηρεσίας Ασφαλείας, βρίσκεται ο Ιερός  Ναός «Παναγία Θεογεννήτωρ», όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει την πίστη του και να προσευχηθεί. Όπως και σε οποιοδήποτε άλλο χώρο θρησκευτικής λατρείας ο απόλυτος σεβασμός είναι επιβεβλημένος.  Στον Ιερό Ναό υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής όλων των μυστηρίων, κατόπιν σχετικής άδειας από τη Μητρόπολη Αττικής. 

Στάθμευση

Στο MHTΕΡΑ λειτουργεί καθημερινές και Σαββατοκύριακα και σε 24ωρη βάση ιδιωτικός, φυλασσόμενος, υπόγειος χώρος στάθμευσης. Επίσης, παρακείμενα του ΜΗΤΕΡΑ υπάρχουν επιπλέον ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των νοσηλευόμενων και των επισκεπτών.

Με βάση τις νέες διατάξεις απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του ΜΗΤΕΡΑ.


Επικοινωνία
Τ.: 210 686 9000
Email: info@mitera.gr