Διακεκριμένες Υπηρεσίες Φιλοξενίας

Η VIP Πτέρυγα του ΜΗΤΕΡΑ διαθέτει 3 υπερπολυτελείς σουίτες. Όλες υπάγονται σε ένα μινιμαλιστικό αφαιρετικό σχεδιασμό, σε χρωματισμούς του λευκού και του γκρι, ειδικά μελετημένο για να αποφορτίζει ψυχολογικά τον ασθενή και τους οικείους τους.

Tα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στα δωμάτια και τα μπάνια είναι κυρίως corian και ξύλο. Χρησιμοποιείται τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός με τους πλέον εξελιγμένους αυτοματισμούς για τη διευκόλυνση των ασθενών και των συνοδών τους.

Ο όροφος διαθέτει 3 Σουίτες και 1 LUX δωμάτιο:

Προεδρική Σουίτα 700

Είναι σουίτα δύο χώρων, συνολικού εμβαδού 90 τετραγωνικών μέτρων. Διαθέτει μπαλκόνι με θέα προς την Αθήνα και εκτός από το μικρό καθιστικό της κρεβατοκάμαρας, η Προεδρική Σουίτα διαθέτει επίσης σαλόνι, walk-in dressing room, πλήρως εξοπλισμένο γραφείο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και δύο μπάνια. 

Διαθέτει τρεις τηλεοράσεις, µε DVD και σύνδεση στα 13 κανάλια της συνδροµητικής τηλεόραση Nova και  Η/Υ µε πρόσβαση σε ασύρµατο Internet (WiFi), πολυµηχάνηµα (εκτυπωτή, φαξ, scanner). Όλες οι λειτουργίες που αφορούν τον κλιµατισµό, τις κουρτίνες και την τηλεόραση, είναι πλήρως αυτοµατοποιηµένες.


Σουίτες 740 & 750

Οι Σουίτες 740 & 750 είναι σουίτες δύο χώρων, συνολικού εµβαδού 37 τετραγωνικών µέτρων η κάθε µία. Διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στο Ολυµπιακό Στάδιο, κρεβατοκάµαρα, σαλόνι, γραφείο και δύο µπάνια.  Η κρεβατοκάµαρα και το σαλόνι χωρίζονται με συρόµενη πόρτα. Με τον τρόπο αυτό, αν παραστεί ανάγκη, µπορούν να δηµιουργηθούν δύο µονόκλινα δωµάτια 18 τετραγωνικών το καθένα, µε απόλυτη ιδιωτικότητα (privacy).

Οι Σουίτες 740 & 750 διαθέτουν ανακλινόµενο κρεβάτι, δύο τηλεοράσεις LCD µε σύνδεση στα 13 κανάλια της συνδροµητικής τηλεόραση Nova, DVD player και υπολογιστή. Επιπλέον, διαθέτουν εντοιχισµένο ψυγείο. Όλες οι λειτουργίες που αφορούν τον κλιµατισµό, τις κουρτίνες και την τηλεόραση είναι πλήρως αυτοµατοποιηµένες, όπως συµβαίνει σε όλους τους χώρους του Exclusive Floor.

LUX 730

Το Δωμάτιο 730 είναι µονόκλινο δωµάτιο, συνολικού εµβαδού 36 τετραγωνικών µέτρων. Το παράθυρό του βλέπει στο Ολυµπιακό Στάδιο. ∆ιαθέτει κρεβατοκάµαρα, καθιστικό, γραφείο µε καρέκλα καθώς και ένα µπάνιο.

Είναι εξοπλισµένο µε πολυθρόνα-κρεβάτι, τηλεοράση LCD µε σύνδεση στα 13 κανάλια της συνδροµητικής τηλεόρασης Nova, DVD player και υπολογιστή. Επιπλέον, διαθέτει εντοιχισµένο ψυγείο. Όλες οι λειτουργίες που αφορούν τον κλιµατισµό, τις κουρτίνες και την τηλεόραση είναι πλήρως αυτοµατοποιηµένες.